Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2010, 00:48:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Eu nu sunt de acord in principiu cu prezenta lui Pustan in biserica dar sa nu exageram, nu Pustan a savarsit Sf Liturghie, el doar a predicat si daca urmaresti bine a fost o predica generala nu si-a predicat propriile doctrine penticostale, de aceea cred ca se cam exagereaza cu "gravitatea" acestui fapt, ce, ierarhii ortodocsi n-au participat in adunarile ecumenice la rugaciuni impreuna nu doar cu ereticii ci chiar cu ne-crestinii, musulmani, budisti evrei etc

Nu prea stiu care e zona, dar care e episcopul locului?
S-a facut vreo sesizare oficiala?
Rezultatul care a fost?

Ca multa spuma curge pe forumuri dar in realitate misca cineva ceva?
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 21:03:18
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Rezultatul care a fost?

in Mures se afla parohia parintelui Pomohaci sub jurisdictia arhiepiscopului Andrei al Albei
Nu am auzit sa se fi sezizat arhiepiscopia referitor a aceasta "mare" incalcare a canoanelor

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 17:58:04
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
in Mures se afla parohia parintelui Pomohaci sub jurisdictia arhiepiscopului Andrei al Albei
Nu am auzit sa se fi sezizat arhiepiscopia referitor a aceasta "mare" incalcare a canoanelor
Dar poate s-a sesizat si tu n-ai auzit, se poate??Cred ca da. Si daca altii care au trait experiente neplacute la Mosuni, poate pentru a-l lasa in judecata Domnului si cu speranta ca poate Dumnezeu il va mai intoarce pocainta si Adevar, n-au facut-o. Se poate??? Da. Se poate si asta.Sunt multi crestini care doresc pocainta si cand sunt la inceput de drum duhovnicesc, se afla pe teren minat si asa mai cad multii din ei ca sunt creduli si naivi saracii care n-are nici o legatura cu "sa fii credincios", si ei neavand experienta, primul lucru de care sunt exaltati este publicitatea si galagia care se face prin asa zisii ucenici ai Pr Pomohaci. Dumnezeu sa ne lumineze mintea si calea, ca de nu ne mananca lupii.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 04.12.2010, 07:24:37
Daniela26
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Rezultatul care a fost?

Pai daca n-a fost tras la raspundere in cel putin 10 ani de cand face asemenea lucruri strigatoare la cer, nu cred ca va fi tras la raspundere in viitorul apropiat.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2010, 21:04:34
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Implicit

Eu cred ca pe aici miroase a acuze nefondate si nedovedite...Dovezi dragii mei ,dovezi pentru ca astea par a baliverne.Mie mi se pare un om extraordinar(si nu am fost la el).
Nu aruncati cu pietre
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 19:09:00
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Eu cred ca pe aici miroase a acuze nefondate si nedovedite...Dovezi dragii mei ,dovezi pentru ca astea par a baliverne.Mie mi se pare un om extraordinar(si nu am fost la el).
Nu aruncati cu pietre
Un crestin care-i lua interviu Parintelui Ilie Cleopa despre ce a mai patimit el cu pustie cu diavolii, la un moment dat, Pr Cleopa ii spune: "Du-te si tu si vezi!". Sper ca, din toata inima, ca am citat exact replica Parintelui. Ei, draga frate, imi vine in gand, sa-ti zic si eu tie: " Du-te si tu la Pr Pomohaci si vezi". Si sper, ca daca te vei duce, sa nu te alegi cu diavolul in carca ta, incat de abia s-o mai duci. Si atunci, o sa ai dovada personala ca sa nu mai ceri de la altii, cu ingamfare: DOVEZI. E destul sa cercetezi ce face Pr Pomohaci cu invataturile ortodoxe, ca sa vezi dovezi.
"Cele mai grele de tine nu le cerca si cele mai tari decit tine nu le cerceta. Cele ce ti s-au poruncit tie, acestea cugeta, pentru ca nu-ti sint de treaba tie cele ascunse. Intru prisoseala lucrurilor tale nu iscodi, pentru ca mai mult decit intelegerea omului s-au aratat tie. Caci pre multi au inselat gindul lor, si in socoteala rea au lunecat cugetele lor.” (Intelepciunea lui Isus Sirah, III, 20-23)

"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine. " (Ioan 5:39)
sau:
"Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. " ( I Ioan 4:1)

Doamne ajuta la toata lumea!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 19:10:24
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Un crestin care-i lua interviu Parintelui Ilie Cleopa despre ce a mai patimit el cu pustie cu diavolii, la un moment dat, Pr Cleopa ii spune: "Du-te si tu si vezi!". Sper ca, din toata inima, ca am citat exact replica Parintelui. Ei, draga frate, imi vine in gand, sa-ti zic si eu tie: " Du-te si tu la Pr Pomohaci si vezi". Si sper, ca daca te vei duce, sa nu te alegi cu diavolul in carca ta, incat de abia s-o mai duci. Si atunci, o sa ai dovada personala ca sa nu mai ceri de la altii, cu ingamfare: DOVEZI. E destul sa cercetezi ce face Pr Pomohaci cu invataturile ortodoxe, ca sa vezi dovezi.
"Cele mai grele de tine nu le cerca si cele mai tari decit tine nu le cerceta. Cele ce ti s-au poruncit tie, acestea cugeta, pentru ca nu-ti sint de treaba tie cele ascunse. Intru prisoseala lucrurilor tale nu iscodi, pentru ca mai mult decit intelegerea omului s-au aratat tie. Caci pre multi au inselat gindul lor, si in socoteala rea au lunecat cugetele lor.” (Intelepciunea lui Isus Sirah, III, 20-23)

"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine. " (Ioan 5:39)
sau:
"Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. " ( I Ioan 4:1)

Doamne ajuta la toata lumea!
Scuzati-mi, va rog, greselile gramaticale!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37