![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevarat! tot ce are legatura cu el...fie scrise de el fie scrise de altii....despre el!
|
|
||||
|
||||
![]()
Seria "'Ne vorbeste parintele Cleopa" nu sunt foarte scumpe!!
|
||||
|
||||
![]()
Adevarat, si toate cartile Cuviosului Paisie Aghioritul... in special "PATIMI SI VIRTUTI".
|
|
||||
|
||||
![]()
Foarte frumos scrie parintele Savatie Bastovoi. Are dar de la Dumnezeu. Recomand DIN TOT SUFLETUL tuturor sa citeasca cartea sa "A iubi, inseamna a ierta". Deosebit de frumoasa. Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]()
'Jurnalul Fericirii' & 'Daruind vei dobandi' - carti de Par. Nicolae Steinhardt
'Cararea Imparatiei' & 'Cuvinte vii' - de Par. Arsenie Boca Carti ortodoxe online, aici: http://www.sfaturiortodoxe.ro/_carti.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor celor care au postat....cand eram in liceu credeam in Dumnezeu, ma rugam si ma spovedeam si impartaseam de sarbatori dar nu prea mergeam la biserica....imi amintesc ca mi-a dat mama sa citesc un volum de Cuviosul Paisie Aghioritul si i l-am dat inapoi foarte revoltat fiindca "eu cred in Dumnezeu dar cartea este plina de exagerari".....din pacate sunt multi care ar avea aceiasi reactie si eu la ei ma refeream cand am deschis topicul....ulterior dupa ce m-am mai apropiat de Biserica, volumul "Patimi si Virtuti" a fost cartea care m-a facut sa imi reconsider viata de zi cu zi...ii datorez enorm de mult Sfantului......ieri seara uitandu-ma la Trinitas am aflat raspunsul in ceea ce priveste dilema "ce carte o sa il sminteasca sau nu o sa il sminteasca pe X".....un doctor care era invitat la emisiunea "Viata Sanatoasa" a povestit cum duhovnicul lui l-a sfatuit sa le spuna pacientilor sai sa citeasca din Sfanta Evanghelie in fiecare seara...chiar daca sunt atei...sa citeasca ca si cum ar urma o reteta....spunea ca de fiecare data cand bolnavul a acceptat sa faca lucrul acesta in cele din urma a venit la credinta....PUTEREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
|
|
|||
|
|||
![]()
Lista mea cuprinde urmatoarele titluri:
Pelerinul rus Agapie Criteanul, Mantuirea pacatosilor Nicolae Velimirovici, Proloagele Cartile parintelui Arsenie Boca: Talantii Imparatiei Nicodim Aghioritul, Razboiul gandurilor Paisie Aghioritul, Trezire duhovniceasca Filocalia de la Optina Dictatura biometrica |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Recomand "Drumul sufletului dupa moarte" de par. Ilie Cleopa.
Este o carte f scurta si foarte utila, scrisa cu multa dragoste. (Eu o am de la libraria sophia, de pe net.. e si f ieftina, in jur de 1 leu, parca). Merita achizitionata si citita. Si cartile monahului Ioan Vladuca merita citite. Sunt foarte concise, sunt usor de citit si f utile. Eu le-am gasit tot la libraria Sophia, dar probabil se gasesc si pe scribd.com. Si nu ma refer doar la cartile lui despre stiinta versus credinta.. ci am gasit utila si cartea: "Despre sfintele icoane" in care se descrie lupta bisericii impotriva iconoclastilor, semnificatia si importanta icoanei etc.. Multe lucruri pe care majoritatea crestinilor nu le cunosc si apleaca urechea catre cei ce necinstesc icoanele. |
|
||||
|
||||
![]()
Danion Vasile- PATERICUL MIRENILOR
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Lamuriri la "Ectenia celor chemati" | sophia | Sfanta Liturghie | 15 | 01.11.2009 21:05:33 |
Metodele celor cu "dezvoltarea personală" | veronika | Teologie si Stiinta | 29 | 25.05.2009 00:50:54 |
|