![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Observi ce mare "minune"? O "minune" care a dus la apostazie! Intelegi de ce'ti ziceam eu de "minunile" marilor duhovnici, gen cea a Parintelui Ioanichie referitor la ascultarea fata de ierarhi?
E mai important Adevarul sau minunile, care desi impresionante, incredibile, "dumnezeiesti" nu sunt confirmate de Predania Sfintilor Parinti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In afara de asta nu uita ca Dumnezeu s-a folosit timp de multe mii de ani de minuni pentru a arata unde este Adevarul. Incepand cu Vechiul Testament, Moise, semnele cerute de prooroci, Noul Testament, minunile Mantuitorului, minunile Sfintilor Crestini, si toate astea. Daca arunci toate minunile la gunoi vezi sa nu le arunci si pe alea. Daca o sa vina un evreu sa-ti zica ca minunile Mantuitorului sunt false si ca au condus la o religie falsa, tu ce-ai sa-i zici in schimb? Ca nu crezi in minuni? Da, sunt si minuni diavolesti, insa de obicei sunt false, de scurta durata, sau mai mult niste iluzii. Ai citit si asta: "On a side note, in Fr. Lazarus Moore's Life of St. Seraphim of Sarov, there's a French Protestant woman who is looking for the true Church and she reads the life of Francis of Assisi. She has a dream of him standing next to an old, hunched man with a beard, who looks like a Russian. St. Francis tells her something to the effect of, "the true Church is where he is!" She later recognizes the man in an icon she sees of St. Seraphim." |
|
|||
|
|||
![]()
Antoni0, ai gasit Biserica? Te-ai botezat? Sau esti inca in cautare?
E o intrebare serioasa, nu vreau sa rad de tine. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, am fost botezat in Biserica lui Hristos (nu bor), primind mirungerea si Sfintele Taine Dumnezeiesti, fiind actualmente un madular pacatos, dar viu in Adevarata Ortodoxie, nepatata si curata de orice erez!
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate nu m-am exprimat bine :). Care e Biserica aia in care ai fost botezat? BOSV, mateiti, florinit, altii?
|
|
||||
|
||||
![]()
Am primit Sfantul Botez in BOSV!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai grija ce faci si de-acum inainte. Cred ca n-o sa treaca mai mult de 1 sau 2 ani si ai sa dai si de mateiti, care iti vor argumenta ca si BOSV este eretica si ca doar ei sunt Biserica Adevarata, nepatata de nimic. Asa ca vezi ce faci cand dai de argumentele lor, care pana acum nu le-ai intalnit.
Bogdan. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine a fost nevasta lui Cain? | catalin755 | Generalitati | 23 | 13.08.2012 22:19:46 |
Cine a fost la manastirea ghighiu? | ingerul_pazitor | Generalitati | 6 | 08.08.2010 20:28:43 |
De ce a fost prohodul cenzurat? SI DE CINE? SI CAND? | ghost7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 16.02.2010 13:11:53 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|