Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2010, 14:23:35
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit din minunile Sfintei Parascheva de la Iasi

http://www.sfantaparascheva.com/minuni.php
'2. O femeie tânără de 33 de ani dintr-un sat de lângă Iași, a intrat într-o zi în Sfânta Mitropolie. Părea abătută, nervoasă și chiar nebună. S-a închinat la multe icoane și a venit la moaștele Sfintei Paraschiva. S-a închinat, însă când a vrut să sărute sfânta raclă, o putere a izbit-o și ea a căzut la pamant . A inceput sa strige: "draci, diavoli..". Oricine venea către dansa, ea ii împingea, și la un moment dat a venit paraclisierul Sfintei Mitropolii - un diacon cu viață frumoasă călugărească -, a apucat-o de mână și a întrebat-o: "Spune, ce păcat ai făcut?" Ea a spus că a umblat cu farmece, că a auzit că soțul ei o înșeală.

A întrebat-o de unde este și cum o cheamă? Nu știa, ci se văieta de cei trei copilași ai săi. Atunci părintele diacon a întrebat-o dacă știe să citească. Ea a spus că știe; el i-a dat acatistul Sfintei Paraschiva ca să-1 citească. Ea s-a așezat în genunchi la picioarele sfintei și a citit tot acatistul. Apoi preotul duhovnic a chemat-o la el, a vorbit și a văzut că ea s-a limpezit la minte.

A mărturisit-o și, fiindcă ea a spus că de trei zile n-a luat în gură nici un strop de apă, a împărtășit-o. Femeia a plecat acasă sănătoasă.'

'4. Soția unui șef mare s-a întâlnit cu mine pe stradă. Când m-a văzut, a început să plângă și să-mi spună că are un mare necaz. Am întrebat-o ce are și mi-a spus că are o dușmană mare care este geloasă pe ea și o necăjește batjocorind-o peste tot. Am întrebat-o dacă crede în Dumnezeu și mi-a spus că da. Atunci am sfătuit-o să dea un pomelnic la Sfânta Paraschiva pentru izbăvirea de dușmani. M-a ascultat și a dat un pomelnic de 40 de zile. Au trecut trei săptămâni și dușmana a fost omorâtă într-un accident, în propria ei mașină.'
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) Catisma Vrajitoria 54 06.11.2017 02:34:18
despre vraji, farmece sadiy Generalitati 7 11.10.2011 11:49:26
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea Catisma Vrajitoria 153 30.09.2010 11:14:20
Despre vraji -parintele Argatu idealist Vrajitoria 1 14.05.2010 12:57:13