Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Citat:
În prealabil postat de odin
Grigorie, nu stiu daca are rost sa ne obosim... Discutiile cu acest `arhanghel` nu sunt constructive, decat poate in masura in care ceilalti citesc raspunsurile postate, accepta niste argumente logice s.a.m.d.
Incerc de ceva vreme sa realizez un tipar ideologic al `ingerului` nostru, insa un singur cuvant i se potriveste - haos. Vorbesc de haos in organizarea propriului sistem de idei, de incoerenta, de lipsa de substanta, si mai ales de mandrie.
|
Faptul ca incerc sa vad mai mult decat imi da voie Biserica sau sa gandesc mai mult decat accepta inseamna ca devin Haos???????
Te poate ispiti ceva ce nu cunosti nu ceva ce cunosti???????
Iar eu asta fac incerc sa imi explic dece toate cate sant nu sant la fel pentru toti, ca doar toti ne nastem la fel si venim puri de la DUMNEZEU, dar aici ne stricam datorita educatiei si anturajului, nu mai zic de acele entitati negative care ne stapanesc unele insticte iar noi trebuie sa ne luptam cu ele sa putem scapa.
Dece pe pamant aceste entitati negative ne pot stapani??????? Noi nu putem sa le vedem, sar putea zice ca nar fi dreapta aceasta lupta si totusi se da aceasta lupta.
Tu ce parere ai de creatia ta???????Dece ai fost creat???????Cand mori ce faci dincolo???????Din ce spune Biserica reese ca astepti sa vina sfarsitul lumii ca sa fii judecat. Dar in acest timp ce faci stai si atat???????Cum iti explici toate aceste intrebari???????
|
Nu faptul ca incerci sa vezi dincolo de ce te invata Biserica face ca sistemul tau de idei sa devina haos. El este haos pt. ca raspunsurile pe care ti le oferi nu sunt sprijinite logic, sunt caracterizate de ambiguitate si de `n` modalitati de interpretare. Nu consider ca ma ispitesti sau ca te ispitesti pur si simplu.
Insusi modalitatea in care punem intrebari de genul celor puse de tine este diferita... Am raspunsuri (si nu numai eu, ci f. multi de pe acest forum) la intrebarile ridicate de tine... Adevarata intrebare pt. tine este: `De ce iti pui aceste intrebari?` In fct. de sinceritatea raspunsului, vei fi sau nu deschis unor discutii... Dar am dubii... Ne-am mai intalnit pe forum, la alte topicuri, iar cand ti-am cerut niste argumente logice, rationale, ai dai bir cu fugitii... Nu cred ca ai puterea sa te exprimi obiectiv in adevaratul sens al cuvantului.