![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
cei de la tv nu au cu ce sa mai faca audienta si se iau de Biserica, cel mai bine ar fi sa nu ne mai uitam la tv sa nu ne smintim si noi.nu trebuie sa fim noi judecatori sau cei de la tv, ne judeca Dumnezeu si e de ajuns.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa ne rugam. ![]() Asa Doamne Imparate daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da asa e, cu postarile aici pe form le facem lor reclama,ca sa fie lumea curioasa si sa se uite la emisiune. cum zicea preotul la Biserica, e mai usor sa vezi paiul din ochiul celuilalt decat barna de la nasul nostru.
|
|||
|
|||
![]()
E adevarat, insa, trebuie sa vedem si partea proasta a lucrurilor, pentru ca daca vedem numai partea buna, o sa ajungem sa mergem la biserici eretice si schismatice si sa zicem ca daca si ei "tin post si nu judeca pacatele altora" inseamna ca-s buni... Nu e asa! Si mai e ceva: o emisiune TV se impplica in cazul unui preot homosexual, caz ce nu a fost condamnat si nici descutat de Patriarhia Romana, cum s-a intamplat in toata istoria pana acum! Asta este destul de ingrijorator ca Biserica Ortodoxa Romana, considera oamenii presei, ca nu este capabila sa-si judece propriile odrasle si proprii clerici. Nu este asa! Biserica Ortodoxa Romana are un Sinod, are o organizare destul de temeinica, este infailibila si este capabila sa-si judece singura cazurile. De ce este cazul ca niste mireni sa faca ordine? Si mai e unul: Bichir... teolog, jurnalist, etc... Nu prea vad eu un om echilibrat si teolog pe deasupra care sa se adreseze cu formule de genu "ce bă fratele meu" cum ar suna sa zica Patriarhul: "chai jeas mo prale"? Dar na, numai modele bune se aventureaza in asa cazuri. Sa le fie cu iertare si lor si celor care le dau apa la moara; ca daca si calugarii s-ar feri sa faca asa ceva, si mania Lui Dumnezeu s-ar departa de la ei. Este mania Lui Dumnezeu ca sa ii faca de rasul lumii; pentru ca, stati fara grija, Biserica nu se va sminti nici de un asa caz, nici de latele 100, ci va ramane statornica si la locul ei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Trei ani de la trecerea la cele vesnice a Patriarhului Teoctist | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 12.10.2010 18:32:26 |
Cuvantul rostit de Prea Fericitul Teoctist la Prima Conferinta a Comunitatilor Romanesti din Europa | paula_i | Intrebari utilizatori | 0 | 09.03.2010 22:03:48 |
prostituata lesinata in direct la National tv | alexandra28 | Generalitati | 80 | 27.07.2007 13:51:22 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
IN DIRECT LA TV ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 5 | 12.01.2007 00:03:48 |
|