![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poate nimeni sa o puna pe Maica Domnului inaintea Domnului, pt ca nu ea va judeca... nu poti sa te gandesti la MD evitandu-L pe Iisus. Jertfa de pe cruce este pt impacarea omului cu D-zeu...nu pt iertarea pacatului facut in fiecare minut si secunda. Aici avem pocainta si spovedania sincera. Iisus a MIJLOCIT prin Jertfa, salveaza si iarta prin pocainta si marturisirea pacatului facut in aceasta viata pamantesca. ...voi NP invatati ca Jertfa lui Iisus este suficienta pt mantuire. NU! Prin Jertfa am devenit liberi, am scapat de moarte, am devenit fiii Imparatiei. Dar toate acestea ni le putem insusi la sfarsitul vietii pamantesti si numai atunci cand am FACUT VOIA LUI. Prin afirmatia ta cu privire la Jertfa lui Iisus se da de inteles ca toti oamenii se vor mantui. Pavel vorbea de "cununa nevestejita a maririi" care se da celor ce "au luptat lupta cea buna"...cununa este mantuirea, lupta cea buna este lupta impotriva pacatului....deci spusele lui Pavel ar contrazice Cuvintele lui Iisus pe care le-ai inteles tu intr-un anumit fel. Citat:
Ce este greu de inteles ca MIJLOCIRE este egal IMPACARE. Romano-catolicii vorbesc despre Imaculata conceptie a Maicii Domnului, afirmand ca Maica Domnului s-a nascut fara pacat stramosesc. Daca ar fi fost adevarat, ca ea sa se nasca fara pacat, nu ar mai fi fost nevoie de intruparea si Jertfa lui Iisus. Dar pentru ca nu s-a nascut in lumea asta un om fara pacat care sa ne poata impaca si mijloci pt noi in fata lui D-zeu, a fost nevoie de intruparea lui Iisus. El s-a facut Om adevarat, afara de pacat, putand astfel sa stabilizeze legatura dintre om si D-zeu. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
O intrebare pentru neoprotestanti si nu numai. | gabriel 30 | Generalitati | 34 | 23.06.2010 15:35:35 |
Cateva cuvinte despre "catolici" + cateva dogme | andrei_im | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 21.02.2010 15:06:08 |
|