Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 20:42:53
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Vorbește doar în numele tău, căci Biserica Ortodoxă NU are nimic în comun cu limbajul vulgar și caracterul nefinisat. Doamne ajută!
MARE TUPEU AI SA VORBESTI DE BISERICA ORTODOXA(ti-am mai spus eu inainte de ce ai asa mare tupeu)Limbajul meu ''vulgar'' se datoreaza TUPEULUI TAU ORDINAR cu care vii aici si imi hulesti BISERICA si SFINTELE TAINE cu POEZII DRACESTI(si sa nu imi vii mie cu abureala ieftina si sa schimbi poeziile cum ai facut pe celalalt topic ca,la mine nu tine!!!)Si ce vrea sa insemne ''vorbeste doar in numele tau"? ASCULTA bine minte stramba EU vorbesc in numele meu!!!
Inca ceva:Nu mai veni cu BUZE MIEROASE sa incerci sa iti evidentiezi ''POLITETEA",si sa imi scoti in evidenta "caracterul meu nefinisat" ca ,oricum EU il dau pe fata(ca doar nu ti-am scris pe privat).SMERENIE nu ai sa vezi de la mine cind vine vorba de tine,pentru ca daca eu m-as SMERII in fata unui HULITOR si UCIGAS DE SUFLETE, nu as da dovada numai de SMERENIE PROSTEASCA!!! FIE CA DUMNEZEU SA ITI LUMINEZE MINTEA(tie si celor ca tine)si SA TE ADUCA LA CUNOSTINTA ADEVARULUI!!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre semnul 666 Eutifiev_EMI Generalitati 186 29.11.2014 17:08:00
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17