Da Iisus va mai veni odata !!! Oare de ce????? De ce nu mai vine Mohammed?????????????????????????????????????????? ??????
iata inca ceva interesant din coran :
[47:4]
Atunci când îi întâlniþi [în luptã] pe aceia care nu cred, loviþi gâturilelor, iar când îi slãbiþi pe ei, legaþi-i straºnic în lanþuri! Apoi, fie îndurare, fie rãscumpãrare, pân&at
Te rog mult din biblie despre Lot !
Citat:
În prealabil postat de Laydee
tot continui sa spui ca Profetul Muhammed a impus Islamul prin violenta, desi nu ai nicio dovada, ti-am dat si exemplul cu unchiul sau, care a murit ne-musulman...Profetul Muhammed nu l-a omorat pentru ca nu acceptat Islamul, in ce baza susti ca Profetul Muhammed a impus Islamul? ba dimpotriva el a incheiat si aliante si tratate de pace cu ne-musulmanii...daca tot susti acest lucru da-mi dovezi (de acum 600 de ani)
in ceea ce priveste Salatul...scrie in aceste versete ca Iisus trebuie sa se roage de 5 ori pe zi? sau scrie doar sa se roage? fiecare profet a fost trimis intr-un anumit timp si la o anumita comunitate cu un anumit mesaj sau revelatie, iar Profetul Muhammed a fost ultimul profet care a primit revelatia incheiata....dupa el nu a mai venit si nici nu va mai veni nici un profet cu o alta revelatie si cred ca aici vrei sa ajungi cu ultima intrebare...da Isus va mai veni inca o data, dar nu va aduce alta revelatie
|