Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2010, 15:19:21
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Da Iisus va mai veni odata !!! Oare de ce????? De ce nu mai vine Mohammed?????????????????????????????????????????? ??????

iata inca ceva interesant din coran :
[47:4]
Atunci când îi întâlniþi [în luptã] pe aceia care nu cred, loviþi gâturilelor, iar când îi slãbiþi pe ei, legaþi-i straºnic în lanþuri! Apoi, fie îndurare, fie rãscumpãrare, pân&at

Te rog mult din biblie despre Lot !

Citat:
În prealabil postat de Laydee Vezi mesajul
tot continui sa spui ca Profetul Muhammed a impus Islamul prin violenta, desi nu ai nicio dovada, ti-am dat si exemplul cu unchiul sau, care a murit ne-musulman...Profetul Muhammed nu l-a omorat pentru ca nu acceptat Islamul, in ce baza susti ca Profetul Muhammed a impus Islamul? ba dimpotriva el a incheiat si aliante si tratate de pace cu ne-musulmanii...daca tot susti acest lucru da-mi dovezi (de acum 600 de ani)

in ceea ce priveste Salatul...scrie in aceste versete ca Iisus trebuie sa se roage de 5 ori pe zi? sau scrie doar sa se roage? fiecare profet a fost trimis intr-un anumit timp si la o anumita comunitate cu un anumit mesaj sau revelatie, iar Profetul Muhammed a fost ultimul profet care a primit revelatia incheiata....dupa el nu a mai venit si nici nu va mai veni nici un profet cu o alta revelatie si cred ca aici vrei sa ajungi cu ultima intrebare...da Isus va mai veni inca o data, dar nu va aduce alta revelatie

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Idei gresite cu privire la Crestinism ioanna Religia Islamica 8 21.03.2015 20:58:48
preceptii gresite sau mituri rautacioase despre credintele altora Theodor_de_Mopsuestia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 89 06.05.2013 23:21:47
Superstitii babesti si obiceiuri gresite tigerAvalo9 Generalitati 22 02.04.2012 23:37:38
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... laurastifter Morala Crestina 38 07.02.2012 19:29:22