Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.03.2010, 14:29:54
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

[quote=veveritza;221251]
Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Dumitru, tu esti una si aceeasi persoana cu Mariusica?

Si inca o intrebare: astazi ai participat la sf. liturghie? se pare ca nu daca tu la ora cand in biserica se oficia sf liturghie erai pe calculator....

Eu scriu acum de pe calc de la serviciu.
Nici nu am calculator acasa. Daca te uiti la orele la care am scris o sa-ti dai seama.
Iar astazi a fost o situatie exceptionala si a trebuit sa fiu de dimineata la serviciu.
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 14:57:32
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
De ce ma intrebi?

Pentru ca, in cazul in care esti mariusica, reciteste-ti postarile si ai sa vezi ca, printre randuri (deci nu direct) nu aveai decat vorbe de ocara la adresa parintelui
"Si nu veni cu expresii de genul: cine ii vorbeste de rau pe ucenici il vorbeste de rau pe parintele" -nu-mi pune in gura vorbe pe care nu le-am spus
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 15:01:09
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pentru ca, in cazul in care esti mariusica, reciteste-ti postarile si ai sa vezi ca, printre randuri (deci nu direct) nu aveai decat vorbe de ocara la adresa parintelui
"Si nu veni cu expresii de genul: cine ii vorbeste de rau pe ucenici il vorbeste de rau pe parintele" -nu-mi pune in gura vorbe pe care nu le-am spus
Nu ti-am pus in gura nici o vorba. Doar ti-am atras atentia.
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 15:35:19
veveritza
Guest

Implicit

[quote=Dumitru73;221257]
Citat:

Eu scriu acum de pe calc de la serviciu.
Nici nu am calculator acasa. Daca te uiti la orele la care am scris o sa-ti dai seama.
Iar astazi a fost o situatie exceptionala si a trebuit sa fiu de dimineata la serviciu.

Minunat servici ti-a daruit tie Dumnezeu daca 12 ore din 12 cat stai la servici, poti sta pe internet; mai mult, chiar si situatiile exceptionale cand esti chemat duminica la servici se pare ca nu ai asa mult de lucru;
Slava Tie Doamne pentru toate-cum am spune noi, crestinii!

Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 15:39:11
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

[quote=veveritza;221293]
Citat:

Minunat servici ti-a daruit tie Dumnezeu daca 12 ore din 12 cat stai la servici, poti sta pe internet; mai mult, chiar si situatiile exceptionale cand esti chemat duminica la servici se pare ca nu ai asa mult de lucru;
Slava Tie Doamne pentru toate-cum am spune noi, crestinii!

Nu te grabi sa tragi concluzii aiurea.
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 16:02:38
veveritza
Guest

Implicit

[quote=Dumitru73

am fugit sa ascult predica intitulata "a Sfintei Cruci" care incepe asa:" ....ce va folosi omului de va dobandi lumea intreaga si-si va pierde sufletul sau?!"

Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 16:04:56
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

[quote=veveritza;221308]
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73

:77:
am fugit sa ascult predica intitulata "a Sfintei Cruci" care incepe asa:" ....ce va folosi omului de va dobandi lumea intreaga si-si va pierde sufletul sau?!"

[IMG
http://www.SiteVacuum.com/publisher/GoogleSearchIconShadow.gif[/IMG]
Foarte bine faci
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 16:10:39
veveritza
Guest

Implicit

[quote=Dumitru73;221309]
Citat:

Foarte bine faci

Esti sigur ca nu gresesc?

Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 08:36:46
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

[quote=veveritza;221313]
Citat:

Esti sigur ca nu gresesc?

Ai atata rautate in tine ...
Repet intrebarea pe care a mai pus-o de cateva ori si nu mi s-a raspuns.
Unde l-am vorbit de rau direct pe pr Visarion?
Eu daca am plecat din aceasta "lucrare", am plecat din cauza fratilor "mai mari", a epitropilor.
Si cred ca tot ce am spus pana acum a facut referire la ei.
Nu pr Visarion folosea termenul de "popi" cand se referea la preoti si nici nu a zis dansul ce am spus despre duhovnicie referitor la acest subiect.
Nu pr Visarion facea scandal cand un baiat incerca sa vorbeasca cu o fata, cu gand de casatorie.
Nu pr Visarion a promovat acea muzica, care se vrea ortodoxa, dar care pare mai mult manea decat psaltica.
Nu pr Visarion a randuit ca preotii iesiti din randul "lucrarii" sa faca ascultare de niste mireni (cum se intampla in cateva cazuri pe care le stiu, poate nu in toate), doar pentru ca acestia din urma sunt "epitropi mari".
etc, etc, etc

Last edited by Dumitru73; 08.03.2010 at 08:41:28.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 12:53:08
veveritza
Guest

Implicit

[quote=Dumitru73;221574]
Citat:

Ai atata rautate in tine ...
Repet intrebarea pe care a mai pus-o de cateva ori si nu mi s-a raspuns.
Unde l-am vorbit de rau direct pe pr Visarion?
Eu daca am plecat din aceasta "lucrare", am plecat din cauza fratilor "mai mari", a epitropilor.
Si cred ca tot ce am spus pana acum a facut referire la ei.
Nu pr Visarion folosea termenul de "popi" cand se referea la preoti si nici nu a zis dansul ce am spus despre duhovnicie referitor la acest subiect.
Nu pr Visarion facea scandal cand un baiat incerca sa vorbeasca cu o fata, cu gand de casatorie.
Nu pr Visarion a promovat acea muzica, care se vrea ortodoxa, dar care pare mai mult manea decat psaltica.
Nu pr Visarion a randuit ca preotii iesiti din randul "lucrarii" sa faca ascultare de niste mireni (cum se intampla in cateva cazuri pe care le stiu, poate nu in toate), doar pentru ca acestia din urma sunt "epitropi mari".
etc, etc, etc

Nu mi-ai raspuns daca esti una si aceeasi persoana cu Mariusica; din contextul postarilor se pare ca da....
Deci.....reciteste si vezi cum aduci numai vorbe de lauda la adresa parintelui care " se credea mantuit"
Si sa stii ca oriunde vei merge te vei impiedica de oameni...
Si fiindca suntem in toiul postului, las-o balta cu cleveteala pe seama "visarionistilor" pentru ca, crede-ma nu iti este de folos, nu te ajuta la cresterea duhovniceasca iar daca mai smintesti si pe altii care nu sunt in cunostinta de cauza dand loc la barfe si judecati......
Post usor si cu folos in continuare!

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma poate ajuta cineva? irodion Generalitati 5 05.05.2010 12:46:46
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 95 17.12.2009 14:41:51
poate ma ajuta cineva cu o informatie lenus Muzica Bisericeasca 2 02.10.2008 17:14:09
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 0 28.01.2007 18:44:16