![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
am crezut ca apartine cultului greco-catolic. carui cult apartine? am vazut ceva statui parca... |
|
|
|||
|
|||
|
Geony, poate ai dreptate, dar stiu ca este impartit in 2 cu 2 biserici si nu stiu sigur.
|
|
|
|||
|
|||
|
Semnul din Mat.24.30 [semein] este „marca”, „dovada” și nu crucea. „Dovada” care va deosebi revenirea lui Hristos de înșelăciunile hristoșilor mincinoși este norul de slavă cu care El revine pe acest pământ. Aceeași expresie o întâlnim și în Luca 2,12. Să înțelegem că semnul după care păstorii L-au recunoscut pe Prunc a fost tot crucea? Hai să fim serioși!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De exemplu adventistii nu tin toate prevederile Leviticului, desi dupa ei, Legea este inca in picioare (hai sa zicem, minus jertfele). Citat:
Si cum sa nu va convina, asta deschide drum liber racolarii de noi adepti. Cum ati mai putea tzipa despre sfarsitul lumii si decadenta morala in care traim, daca n-ati milita putin si ca diavolul sa fie liber si neingradit sa-si faca partea sa? O mana spala pe cealalta.. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu mai bine v-ar da si voua cat noua...? Dar nu mi-ai spus, CE BANI DATI VOI STATULUI? Citat:
Nu mai bine s-ar duce AZS in munti si in pustiu, ca acolo n-au de aface cu statul...PS. nu aveti nici o prpfetie in acest sens? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pai crucea nu insemna nimic pentru pastorii ce-L cautau pe Isus. Pentru ca de-abia dupa rastignirea Domnului, a luat insemnatate divina. Nu crezi? Si apoi tu, cand te gandesti la cruce, oare nu te gandesti automat la Domnul Isus? Oare nu este tocmai Semnul Lui?....
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Sa ne ajute Dumnezeu sa construim cat mai multe Biserici si Catedrale Ortodoxe, ca tare sunt frumoase si iubite de credinciosii ortodocsi!!
Pentru Neoprotestanti, sugerati cumva ca Stefan cel Mare trebuia sa astepte fondarea sectelor voastre ( dupa secole buuune), ca sa ridice cele 44 de Manastiri si Biserici Ortodoxe?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 11:31:35 |
| Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 |
| O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 03:20:05 |
|
|