![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Mirela !
|
|||
|
|||
![]()
Da, le doresc tuturor copiilor lumii sanatate si bucurie in sufletele pentru ca ei sunt ingerii nostri.
Uneori vad atata violenta la televizor, vad atatea fapte groaznice la care sunt supusi copii, vad crime nemiloase si ma intreb ; " de ce oare nu taie instantaneu Dumnezeu mana care indrazneste sa i-a viata unui copilas ? ! Nu stiu si nici nu sunt vrednica sa inteleg, dar mi se pare cel mai trist lucru de pe pamant.
|
||||
|
||||
![]()
imi doresc sa nu mai vad oameni necajiti ,care dorm pe strazi , sa nu mai fie cutremure in lume , sa ne iubim uni pe altii,
si cel mai mult sa nu mai fac pacate, sa ma intareasca Domnul in credinta, sa fiu mai buna , mai iertatoare , mai balda, mai rabdatoare. Si tuturor copiilor numai dragoste si bucurie si mai multa decat toate sanatate Asa sa ne ajute Dumnezeu
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta
|
|||
|
|||
![]()
Pe 2010 imi doresc ani si minte... Asta inseamna renuntarea la unele vicii..upss..., si un munte de atentie, care sa aiba culmi ascutite de observatie si copaci trainici de memorie...ufff..
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne da-ne mai multa CREDINTA!
Invata-ma sa fac VOIA Ta ca Tu esti Dumnezeul Meu! Duhul Tau cel Bun sa ma povatuiasca la pamantul dreptatii! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Olimpiada de religie 2010 | Unrobpacatos | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 49 | 18.04.2010 16:16:09 |
2010 - urari | patinina34 | Generalitati | 4 | 03.01.2010 15:07:24 |
La multi ani 2010 | adrian010155 | Generalitati | 10 | 18.12.2009 00:01:09 |
|