![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Două precizări:
- E adevărat că întrebarea dvs inițială era cu privire la protestanți. Eu m-am referit deci și la protestanți nu numai la neoprotestanți, dar am avut în vedere și bisericile istorice, căci de la ele s-a moștenit ținerea duminicii. - Când am spus că nu se poate face abstracție de mediul religios, tradiție și teama de schimbare; am încercat să-i înțeleg nu să-i scuz. Așa că fiți vă rog îngăduitor cu mine, cum la rându-mi am fost ![]() [quote=Mihnea Dragomir;222120]Păi, să le luăm pe rând: -mediul religios din care vin neoprotestanții ceilalți (sau evanghelicii ceilalți, dacă termenul de "neoprotestant" vă irită) este exact același mediu religios din care provin adventiștii. De acord. Din această pricină, adventiștii la început au fost păzitori ai duminicii. Citat:
Citat:
P.S. Am o mică nelămurire, ce ați vrut să ziceți prin "adventiștii care au mutat ziua Domnului". Au mutat-o în raport cu ce? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
O intrebare pentru neoprotestanti si nu numai. | gabriel 30 | Generalitati | 34 | 23.06.2010 15:35:35 |
Cateva cuvinte despre "catolici" + cateva dogme | andrei_im | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 21.02.2010 15:06:08 |
|