![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mama mea face parte din "grupul"visarionistilor si nu stiu cum sa o fac sa creada ca ceea ce face este rau. cum pot sa o ajut?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu poti decat sa te rogi pentru ea,sa o lumineze Dumnezeu ca sa vada ADEVARUL.La visarionisti,sefii lor,"epitropii"cum isi zic ei,ii sperie pe membrii sectei lor ,ca daca pleaca din "lucrarea"lor,nu se mai mantuiesc.Tot ce trebuie sa faca pt a se mantui,este sa "faca ASCULTARE MILIMETRICA de epitropi".Sa o ajute Dumnezeu sa se lamureasca in ce ape tulburi innoata si sa revina la Biserica ns crestin ortodoxa,unde este ADEVARUL.
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuzati ca intreb,ce sunt visarionistii astia,acum aud prima data de ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cumpara-i carti ale altor parinti, muzica psaltica, du-o la conferinte ASCOR (s.a.). E posibil sa mearga la visarionisti si pentru socializare. Solutia ar fi sa gasesti o alternativa, sa-si faca noi cunostinte si sa se simta bine si in alta parte. Cand va avea termene de comparatie, se va lecui singura de parerea ca la visarionisti a gasit ceva special. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sper ca in timp se vor reintegra in Biserica. Ei si in momentul de fata se considera ortodocsi, dar au niste abateri de care cei mai multi nici nu prea sunt constienti. Eu am cunoscut cativa membri de rand si sunt de treaba (seamana un pic a neoprotestanti), insa respecta niste invataturi secrete (pe care nu prea le cunosc) si un fel de "regulament de ordine interioara". Intr-o carte aparuta acum cativa ani, "Biserica, sectele si fratii mincinosi", visarionistii sunt incadrati la "frati mincinosi". |
|
|||
|
|||
![]()
impusco , o sa ajunga in rai :thumbsup:;)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o problema delicata si ai nevoie de ajutor duhovnicesc nu de teorii. Iti pot spune post si rugaciune dar vezi bine lupta cu vrasmasul este apriga, fara duhovnic te prierzi si tu si mama. jenica |
|
||||
|
||||
![]()
Te sfătuiesc să o iubești pe mama ta, așa cum și ea cred că te iubește.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca nu? Problema e ca la ei nu prea exista parinti duhovnici mai "speciali" decat Parintele Visarion. Conteaza doar el, doar predicile lui, doar muzica lui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 95 | 17.12.2009 14:41:51 |
poate ma ajuta cineva cu o informatie | lenus | Muzica Bisericeasca | 2 | 02.10.2008 17:14:09 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 0 | 28.01.2007 18:44:16 |
|