![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=tricesimusquintus;222170]Nu suntem nici desăvârșiți, nici mântuiți definitiv "de aici de pe pământ"... dar nici criminali în serie nu suntem.
Am crezut că ați abandonat articolul ăsta penibil din presa de scandal. Dezaxatul acela când a înjunghiat, când a rănit cu șurubelnița, când e criminal în serie, ba mai e și... adventist. Iată comunicatul oficial al Bisericii cu privire la mincinosul articol din revista "Click": Mincinosul articol nu vrea sa se dezminta, ba din contra spune ca cei opt frati ai "dezaxatului" fac toti parte din secta penticostala; Dar lasa, daca voi l-ati renegat deja, il luam noi...in ortodoxie mai are sanse de mantuire |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu fac parte din Biserica Penticostală, dintr-o sectă desprinsă din această Biserică cu atât mai puțin. Sunt adventist.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ai fi zis atunci? |
|
|||
|
|||
![]()
De ce să nu presupun că era ortodox? Erau 87% șanse să fie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fa un efort totusi.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Aș fi condamnat fapta lui. Unui creștin nu-i stă bine să fie violent. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma asteptam ca tu, adventistul aproape mantuit, cu dragoste gata sa-ti sara din piept pentru fratii tai(indiferent de confesiune, ca doar "avem acelasi Tata, nu?) sa nu spui vorbe care pe tine te fac sa sari ca ars, gen "sectă desprinsă din această Biserică"; de unde stii ca e secta? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=tricesimusquintus;222477]Pentru că scrie în articol, nu l-ai citit?
Si daca intr-un articol spune ca e adventist, asta de ce nu o crezi? Daca ar fi scris ca varza-i floare, asta ai fi crezut-o fara doar si poate! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred, pentru că nu respectă adevărul. Ziaristul acela s-a documentat și apoi a corectat eroarea în ediția electronică, precum se vede în link. Era mai bine să se fi documentat de la început, vă scutea și pe voi să vă murdăriți pantofiorii cu noroi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|