Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Am crezut ca Dumnezeu exista.
Si am crezut ca teoria evolutionista e o minciuna, doar o incercare nereusita a ateilor.
Sincer, cand vedeam poza cu Darwin (aia celebra cu barba lunga) parca il vedeam pe satana.
Acum nu vad decat un batranel simpatic.
Credeam ca teoria evolutionista e o minciuna si aveam si argumente in acest sens. Bineinteles, argumente venite din partea creationistilor.
Am crezut sincer ca daca voi cerceta imi voi intari convingerea.
Problema a aparut atunci cand mi-am dat seama ca tot ce consideram eu argument stiintific impotriva evolutionismului nu erau decat interpretari palide si vadit manipulante ale unor date asa zis stiintifice, care, de cele mai multe ori nu aveau legatura cu realitatea.
In acel moment iti dai seama ca te afli in impas si incepi, disperat, sa cauti si mai mult.
Iar pe masura ce cauti, iti dai seama, din ce in ce mai clar, ca nu exista decat o singura concluzie: teoria creatiei este falsa.
|
Dumitru, dar de crestini (inclusiv ortodocsi) care nu sunt creationisti si nu neaga evolutia ai auzit? exista si alte interpretari ale referatuilui biblic al creatiei in afara de cel integrist, care ia totul ad literam. sunt si mari teologi care au mers pe calea asta. Daca vrei iti pot da referinte.