Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2010, 19:31:14
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul

care par isteți doar în fața unui ecran, dar dacă te întâlnești cu ei "în carne și oase" sunt ca zidurile Mănăstirii Cozia.
In locul tau nu mi-as pune toate "economiile" in acest cuib imaginar al intilnirii noastre si al sigurantei tale de sine

Ce afirmmi tu face parte tot din manualul limbajului de lemn invatat la Teologie. Nu fii tu asa de sigur ca sunt numai gura si lipsit de practica....ai fi uimit cita experienta am in lucrul cu oamenii si in lucrarile ortodoxiei in diverse locuri si sunt multi de aici care ma cunosc foarte bine de aceea si afirm linistit acest lucru.

Tu in schimb ce poti sa ne spui despre tine?.. tu cu ce te ocupi, ca vad ca esti iute la a arata cu degetul la unii si altii..asta ar insemna ca esti bun psiholog si cunoascator al profunzimii sufletului.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2010, 19:45:19
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
In locul tau nu mi-as pune toate "economiile" in acest cuib imaginar al intilnirii noastre si al sigurantei tale de sine

Ce afirmmi tu face parte tot din manualul limbajului de lemn invatat la Teologie. Nu fii tu asa de sigur ca sunt numai gura si lipsit de practica....ai fi uimit cita experienta am in lucrul cu oamenii si in lucrarile ortodoxiei in diverse locuri si sunt multi de aici care ma cunosc foarte bine de aceea si afirm linistit acest lucru.

Tu in schimb ce poti sa ne spui despre tine?.. tu cu ce te ocupi, ca vad ca esti iute la a arata cu degetul la unii si altii..asta ar insemna ca esti bun psiholog si cunoascator al profunzimii sufletului.
Oricum mulțumește Domnului că nu ești ca mine.....
Sincer, ai un mare avantaj... te cunoaște toată lumea și ești liniștit, pe mine nu mă știe nimeni ...în lucrările ortodoxiei ești as.

Eu nu pot să spune despre mine mai nimica, poate se milostivește Domnul de mine, păcătosul!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce credeti despre diferenta de varsta? Sonrisa Nunta 117 29.03.2013 18:42:18
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? flying Generalitati 21 11.04.2010 23:23:37
Ce credeti despre vedenii? lacrimi Din Noul Testament 42 28.03.2010 20:48:52
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 21:33:56
Prezenta catolicilor pe Forum PadreCory Biserica Romano-Catolica 71 29.04.2008 17:24:37