Cine nu vrea sa inteleaga de ce noi ortodocsi si marea majoritate a celorlalte confesiuni crestine cinstesc ziua Domnlui DUMINICA ,iti va lua citatul ,cuvantul lui Dumnezeu care era destinat pentru o alta elucidare si-l va perverti denaturandu-l doar ca sa-si spuna erezia.Pai mai oameni buni daca trebuia cinstita sambata o cinsteau si Sf. Apostoli ca doar le spunea Iisus ,sambata va fi ziua tutror crestinilor,dar nu le-a zis ci dupa cum am mai spus a inviat duminica ca prin acesta sa arate aceasta zi ca zi de odihna,spune-mi ce-i gresit in asta legea veche s-a substituit cu cea noua.Noi ne preocupam de un lucru insignifiant in loc sa ne ocupam cu mantuirea noastra sa iesim din noaptea pacatului in lumina hristica.Venitii toti si adapati-va din izvorul ORTODOXIEI ,veniti si luati margaritarele care au impodobit-o pe aceasta de la intruparea lui Hristos,luati din paraiele cu apa rece si pura ale sfintilor parinti,luati trupul lui Hristos si beti sangele Lui din potirul sfintit pe altarul de jertfa,plangeti in fata Maici Domnului si rugati-o sa mijloceasca pentru noi lui Hristos.Veniti la luminma lui Hristos si imbracat-va in haina curata...
Last edited by Seraphim7; 12.03.2010 at 18:21:28.
|