Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2010, 21:36:53
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@Anna - dar este vorba de lucruri diferite. A-ti dori un material bun pentru o rochie nu are legatura cu sexualitatea. N-o faci pentru sotul tau sau pentru altii, ca sa-i atragi sexual.
Aici se vorbea de senzualitatea si placerea la sex, ca pacat. Si asta este altceva. Alt fel de senzualitate. Aici se vorbea de erotism. Poftim, am spus-o deschis.
De ex. si eu pipai materialele pentru ca nu-mi plac sinteticele din motive ne-legate cu sexul. Nu suport sinteticele, sunt alergica la ele.
Si daca imi aleg un model de rochie, este ceva sa-mi vina mie bine, sa ma simt bine in ea si sa fiu acceptata in lume. A-i atrage prin asta pe barbati...nu toate femeile vor asta.
A-ti iubi tu corpul nu este senzualitate, nu in sensul erotismului care duce la sex. Ma intelegi?
Ala este pacatul - erotismul.

Nu zau, nu joc teatru. Nu te inteleg. Adica eu sunt si gandesc altfel.
Ce are placerea pentru o mancare, cu postul.
Adica in post trebuie sa manancam laturi? Nu. Ne retinem doare de la anumite alimente care ne plac.
Dar si o bucatica de paine poate fi gustoasa, sau un cartof, un mar.

Last edited by sophia; 13.03.2010 at 21:39:27.
Reply With Quote

Tags
intinaciune, moliftelnic, nastere, pacat

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tinuta femeii in biserica lore86 Tinuta in Biserica 469 04.08.2016 15:47:33
Discriminarea și prigonirea Ortodoxiei și a ortodocșilor de către catolicism Decebal Biserica Romano-Catolica 37 25.08.2013 15:06:04
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - razvan_andrei Generalitati 23 27.02.2012 12:47:06
Imaginea ideala a femeii laice in biserica sophia Tinuta in Biserica 55 22.01.2012 06:11:46