![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Anna - dar este vorba de lucruri diferite. A-ti dori un material bun pentru o rochie nu are legatura cu sexualitatea. N-o faci pentru sotul tau sau pentru altii, ca sa-i atragi sexual.
Aici se vorbea de senzualitatea si placerea la sex, ca pacat. Si asta este altceva. Alt fel de senzualitate. Aici se vorbea de erotism. Poftim, am spus-o deschis. De ex. si eu pipai materialele pentru ca nu-mi plac sinteticele din motive ne-legate cu sexul. Nu suport sinteticele, sunt alergica la ele. Si daca imi aleg un model de rochie, este ceva sa-mi vina mie bine, sa ma simt bine in ea si sa fiu acceptata in lume. A-i atrage prin asta pe barbati...nu toate femeile vor asta. A-ti iubi tu corpul nu este senzualitate, nu in sensul erotismului care duce la sex. Ma intelegi? Ala este pacatul - erotismul. Nu zau, nu joc teatru. Nu te inteleg. Adica eu sunt si gandesc altfel. Ce are placerea pentru o mancare, cu postul. Adica in post trebuie sa manancam laturi? Nu. Ne retinem doare de la anumite alimente care ne plac. Dar si o bucatica de paine poate fi gustoasa, sau un cartof, un mar.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 13.03.2010 at 21:39:27. |
Tags |
intinaciune, moliftelnic, nastere, pacat |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Discriminarea și prigonirea Ortodoxiei și a ortodocșilor de către catolicism | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 37 | 25.08.2013 15:06:04 |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
|