![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau, poate din credinta, sa fi fost oare o mult mai intarita credinta, sau un efect natural al vremurilor respective ? Cine stie ? ! Eu spun ca, daca era credinta, asa ramanea si nu avea acest efect de ignoranta toate lucrurile care caracterizeaza libertatea, efect aparut intr-un mod firesc. Ar putea sa apara si intrebarea ; de ce au plecat romanii din tara lor " crestina " ?....unde, oare, se intersecteaza necesitatea, libertatea si credinta ? De ce profitam de libertate asa cum ne convine, atata timp cat ea ne-a diminuat credinta considerand-o astfel nociva, dar ne-a imbunatatit stilul de viata ( se presupune ) si dorinta de progres . Nu stiu cata credinta a fost, dar, probabil ca a ramas la fel, doar, cu o alta infatisare. S-au construit foarte multe biserici dupa revolutie, dar acestea au fost parasite si de cei ce au ramas in tara, si de cei care au plecat, dar, tot nu sunt goale. S-au construit ziduri si s-au darmat trairi prin progres ? Acesta este reversul medaliei.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 14.03.2010 at 17:42:04. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre regimul comunist din Romania | Florinvs | Generalitati | 562 | 16.09.2016 18:36:38 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 15:33:34 |
5 ore pe zi cu familia | Ionelaangel | Generalitati | 2 | 02.02.2007 17:59:09 |
Familia | maria55 | Generalitati | 10 | 01.11.2006 17:09:42 |
|