![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Florina! Zile primavaratice sa ai si ajutor in toate!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ani buni cu sanatate si binecuvantari alese de la Domnul!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI, draga Dorina! Iti doresc multa sanatate, putere de a-ti duce Crucea, dar si bucurii viitoare in legatura cu editarea a cat mai multe carti, ca frumos scrii. Cu mult drag,
anca |
|
|||
|
|||
![]()
Ani multi, frumosi, cu sanatate, spor duhovnicesc , bucurii !
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() si o casa mereu plina de flori ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, draga mea prietena.
Maicuta Domnului sa te acopere in toate zilele vietii tale. |
|
||||
|
||||
![]()
Domnul sa iti dea putere, sa te apere de tot ce-i rau si sa te tina sanatos!
La multi ani!
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dorina merita toate florile din lume! Inca odata "La multi ani!" draga Dorina. |
|
|||
|
|||
![]()
Ani buni, cu sanatate, spor duhovnicesc si bucurii sa va dea Bunul Dumnezeu !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vă mulțumesc dragele mele prietene pentru urări și vă doresc să aveți parte de cea mai frumoasă primăvară ,de sănătate și spor în cele duhovnicești,să ajugem cu bine la Sfânta Înviere.Vă iubesc pe toți.
Minunate flori cele trimise de voi și trandafirul pe care îl primesc când mă loghez ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|