![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hmmm...cel mai sigur nu mi-as bate capul, sau poate ca i-as spune ca de fapt nu exista pur si simplu...desi ma gandesc in acelasi timp ca acestea sunt preocupari ce tin de perioada copilariei, si cu varsta...asa cum se afla ca nici Mos Craciun nu exista( desi il desenam intr-o veselie cat eram copil, ni se spune ca intra pe horn, ca vine de la Polul Nord, ca zboara cu sania, ca spiridusii creeaza jucarii si il ajuta pe Mos)...se afla toate si se inteleg natural, trecandu-se la alte etape! ...zic si eu.
|
|||
|
|||
![]()
Cand eram foarte mic.mama ami citea povesti cu spiridusi.cand am fost mai maricel le-am citit singur.Dar am mers si la Biserica.asta nu mi-a oprit imaginatia..oare ce ar fi o copilarie fara spiridusi?fara povesti?care sa dezvolte imaginatia?sunt de acord ca unele filme su sunt pentru copiida..eu am vazut sute de ore de tom and jerry cand eram mic..si nu am un caracter violent,mi-am pus problema de a prinde un spiridus si totusi sunt ortodox,iar despre mesajele subliminale sunt convins ca nu exista..iar daca exista nu au efect dcat asupra celor care-si dau seama si vor sa fie influentati.Astazi copilasii sunt mult mai mult influentati de televizor ..in mare parte pentru ca o parte din parinti considera ca este mult mai comod sa deschida televizorul si sa-si lase copilul blocat in fatza lui decat sa-l scoata mai mult in parc sau sa se joace cu el..si asta cred ca este o problema..se va asocia din ce in ce mai mult cu personajele de acolo..despre teoria conspiratiei..nu cred in ia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copilul cred ca intelege... (Ciudata idee; Poate ideile astea le vin la americani ca un fel de compensatie a unei culturi prea rationaliste.)
|
||||
|
||||
![]()
Prea multa imaginatie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
lasa-ti copii sa creada in spiridusi,zane,personaje pozitive din desene animate,acestea fac parte din farmecul copilariei...copilaria este plina de vise si imaginatie nu are rost sa le spui ca nu exista ca oricum nu te vor crede si in plus este destul de dur pt ei sa ii rupi din lumea lor fictiva care este atat de frumoasa,mai bine lasa-i pe ei singuri sa-si dea seama ce e fictiune si ce e adevar....si mama a facut la fel cu mine si dupa varsta de 12 ani am inceput sa fac diferenta dintre desen si realitate si este foarte placut sa-mi amintesc acum cum era cand eram mica..bineinteles ai grija sa nu se uite la desene cu batai sau tot felul de violente dar de ex se pot uita la ,,viata cu louie", ,,tom si jerry", ,,familia de ce",sunt multe desene frumoase iar daca nu le gasesti la tv cauta-le pe you tube ca acolo sigur gasesti ceea ce vrei:) |
|
|||
|
|||
![]()
Iti multumesc ca ma ridiculizezi...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiecare varsta are rolul ei. Iar copilaria este cea mai frumoasa parte a vietii. Doar ca la 12 ani, copii de azi nu prea mai cred in zane :-) . Ei deja se gandesc si stiu lucruri pe care noi le aflam abia pe la 14-15-16 ani. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am crezut in Mos Craciun pana pe la varsta de 12 ani
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Lumea 100% ortodoxa | coralina | Generalitati | 103 | 10.10.2010 20:42:28 |
LUMEA ANIMALELOR | Catalina | Generalitati | 5 | 06.06.2007 15:46:44 |
|