![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Saptamana mare, ultima si cea mai dureroasa etapa spre bucuria invierii. Fiecare zi cu o anumita semnificatie, fiecare clipa conteaza, fiecare detaliu este incarcat de intelesuri.
Va propun sa discutam despre Saptamana Patimilor, despre modul in care o traieste fiecare, despre ceea ce percepeti ca fiind deosebit in aceasta saptamana. Punctul meu de vedere il gasiti la adresa http://iosifcristian.neosite.ro/files/pp_273721.html Sa purtam crucea laolalta cu Hristos pentru a ne putea intr-adevar impartasi si de bucuria invierii Sale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Amin! Sa ne straduim si noi dupa putinta noastra, iar ceea ce nu putem sa facem noi, va face El, asa cum a facut-o, purtand crucea noastra si transformand-o in biruinta vesnica.
|
|
|||
|
|||
![]()
da Iosif vine o perioada grea dar plina de incarcatura duhovniceasca, pt mine saptamana aceasta e cea mai dureroasa dar cea mai frumoasa perioada a postului, sa ne ajute Bunul D-zeu si Maicuta Lui sa si "simtim" putin aceasta saptamana..multumim pt tot ajutorul dat multumim pt toata dragostea si bunatatea, multumim ca mereu ne intinzi o mana atunci cand ne prabusim maicuta domnului sa iti intorca dragostea si bunatatea
|
|
|||
|
|||
![]()
nadajduiesc ca nu ma vei mai certa pt cuvantul Simtire..:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa simtim, Jeny, draga, pentru ca simtirea nu este decat darul lui Dumnezeu pentru cei care spun din toata inima: da-mi, Doamne, sa cred, sa simt!
|
|
|||
|
|||
![]()
amin!
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt atat de multe de spus despre aceasta saptamana, dar pur si simplu nu pot scrie.....nimic...iertare
|
|
|||
|
|||
![]()
multumim iosif este minunat tot ce ai scris acolo...MULTUMIM!! oricat de piatra ai fi cititnd articolul este imposibil sa nu lacrimezi..
|
|
|||
|
|||
![]()
ce ai scris tu iosif este extraordinar.La fel ca si lui jeny mi-au dat lacrimile.Eu una aveam nevoie de astfel de explicatii.Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Deniile din saptamana patimilor | georgeval | Despre Utrenie | 32 | 25.04.2016 10:10:09 |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Joia din Saptamana Patimilor | Gotcu Ioan | Intrebari utilizatori | 24 | 22.04.2011 21:33:46 |
Lanțul patimilor | cristiboss56 | Pocainta | 11 | 11.03.2009 20:19:47 |
Suntem in Saptamana Patimilor. | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 22.04.2008 16:04:57 |
|