![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea și Duhul vine în ajutor slăbiciunii noastre, căci noi nu știm să ne rugăm cum trebuie, ci Însuși Duhul Se roagă pentru noi cu suspine negrăite. Iar Cel ce cercetează inimile știe care este dorința Duhului, căci după Dumnezeu El Se roagă pentru sfinți. Romani 8:26-27 Nu stiu cum te poti ruga tu prin Duhul , nestiind ce te rogi, iar apoi sa primesti o zidire prin cuvintele pe care le-ai zis si nu le intelegi , o zidere pe care de asemenea nu o cunosti.Asta e de natura absurdului. Citat:
Vad ca nu ai inteles nimic din ce ti-am scris, sau poate nu vrei sa intelegi.Parca s-a intalnit mutu cu surdu`. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar asa. Insa eu cred ca citesti doar prima propozitie din ce-ti scriu eu sau nu citesti pana la capat, oricum. Toate cele bune !
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
„Pocăiți-vă”, le-a zis Petru, „și fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh."
Fapte 2.38 Urmaresc cu interes discutiile de pe acest forum si pana acuma nu am intervenit,dar cred ca discutiile in contradictoriu nu folosesc la nimic si ar fi bine sa le lasam in seama politicienilor. Un lucru este clar insa. Singura carte care ne da informatiile necesare mantuirii este Biblia si cred ca sunteti toti de acord cu aceasta afirmatie. De aceea v-as provoca sa meditam impreuna la versetul citat mai sus! Last edited by Btiynu; 09.12.2009 at 20:07:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbirea in limbi la penticostali = posesie demonica.
|
|
|||
|
|||
![]()
In cazuri extrem de rare - afirmatia ta poate fi notata cu A (de la adevarat)
In majoritate zdobitoare a cazurilor - afirmatia ta poate fi notata cu F (de la fals) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orice exprimare neinteleasa, orice bolborosire neinteligibila nu este de la Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Da-mi naivitatea/credulitatea ta, si eu iti dau incredintarea ca asa e", nu? |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu prea vreau Almaris. Macar ca, în ce mă privește, uneori ma rog in alte limbi în singurătatea mea cu Dumnezeu, nu prea am chef sa fac propagandă vorbirii in limbi pe forumuri publice. De obicei vorbesc subiectul doar cu cei interesați.
Dar când vad posturi atât de categorice precum cel de mai sus, nu mă lasă firea și mai dau câte o replica,așa, fără rost. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand se fac astfel de afirmații: „Vorbirea in limbi la penticostali = posesie demonica”, cum Doamne iartă-mă ai putea sa răspunzi? Last edited by penticostalulmantuit; 16.03.2010 at 12:22:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In contextul Noului Testament vorbirea in limbi a fost un dar special de la data aceea prin care apostolii au avut posibilitatea sa se adreseze diverselor nationalitati in limba lor avand ca scop propovaduirea evangheliei. Apostolul Pavel insusi spune foarte clar ca in cazul in care cineva vorbeste intr-o comunitate o limba necunoscuta in acel loc, sa aiba un talmacitor(traducator) ori sa se abtina. Dumnezeu a oferit in mod supranatural posibilitatea de a vorbi in alte limbi pentru ca altfel ar fi stat bietii apostoli sa invete toata viata, dar ducerea mesajului evangheliei era o urgenta si Dumnezeu a actionat in consecinta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|