![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei frati, sa punem mana de la mana sa adunam bani pentru Cristina! Ati vazut ce figura inteligenta si buna are? nu o va lasa Dumnezeu! Ea este o luptatoare. Din putinul pe care il avem, stiu ca sunt vremuri grele, dar de la mai multi se aduna! Sa va rasplateasca Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai stiu nimic despre Cristina, dar as vrea din nou sa va indemn sa o ajutati, poate s-a si operat, dar ar trebui sa o ajutam, macar sa ne rugam la Dumnezeu pentru ea.
Draga Cristina, nu uita ca Iisus s-a nascut si pentru tine si nu te va parasi. Scumpa mea, sarbatori fericite si multa sanatate! |
|
|||
|
|||
![]()
nu mai judecati pe nimeni va rog din suflet
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare mie sau e o problema cu site -ul?
Sau...? |
|
||||
|
||||
![]()
Site-ul nu e ciudat.
Ciudata e postarea lui pe acest forum. Dar se pare ca le-a placut turor ;-) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
interpretare deosebita - Ave Maria - fanfara Millenium Band si soprana Cristina Bodea | cred_cu_adevarat | Muzica Bisericeasca | 0 | 23.03.2012 17:55:24 |
Doneaza sange ! | Meritoriu | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 17.01.2012 19:03:41 |
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA | momosica | Umanitare | 0 | 23.09.2011 01:01:51 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
La mulți ani CRISTINA ! | cristiboss56 | Generalitati | 19 | 22.03.2010 16:29:46 |
|