![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1)de a învăța cuvântul Domnului, 2)de a săvârși Sf Taine și Ierurgii 3)de a conduce poporul credincios pe drumul mântuirii. Prin urmare, Botezul fiind Sf Taină, și data ori condițiile în care se face sunt de competența preotului. Deci, ar fi fost mai bine să începeți prin a stabili o întâlnire cu părintele și a-l întreba: "Părinte, când ar trebui săvârșit Sf Botez și ce trebuie eu să fac ?". Sunt sigur că dacă, Doamne ferește, ați fi bolnav, ați considera absolut normal să stabiliți o întâlnire cu un chirurg și să îl întrebați: "Dom' doctor, când ar trebui să mă operez și în ce fel trebuie să mă pregătesc ?".
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 09:28:51 |
| Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 16:38:30 |
| Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 22.02.2012 00:08:48 |
| Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 16:34:34 |
| un sectant care se rusineaza in fata preotul in legatura cu Taina Botezului | vidoveczandrei | Secte si culte | 861 | 29.08.2011 20:03:25 |
|
|