![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu autorizare de functionare,gratuit,cu lume multa,de alta religie decat ortodoxa,dar care in multe cazuri descopera ortodoxia si se mai si converteste!si interesant ca energiile mele nu lucreaza mai mult la un ortodox decat la un protestant sau ateu!Dumnezeu e acelasi parinte ptr toti!
|
|
||||
|
||||
![]()
Treaba asta e mai mare decat pare la prima vedere, nu e de mirare ca o aperi cu atata ardoare!Totusi, chiar daca ti se pare greu, fa un efort si incearca sa citesti din postarile de pe topic- pe cele care ti se par ostile, in special. Esti pe forum pentru dialog, nu pentru justificare sau reclama. Poate ca asta e sansa oferita tie de Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
tu nu poti vb in numele meu !!!!!!! tu nu stii ce conteaza pt mine.
Deci te rog nu-ti mai da cu parerea in ceea ce priveste persoana mea, sau altii. Stii pilda lui Iov?????????? Gandeste-te ca prin ceea ce faci tu, ii opresti pe unii oameni de a cauta adevarata cale catre Bunul Dumnezeu, prin efort personal, rugaciune si post, prin care sa se vindece. Boala fizica e rezultatul pacatului pe care Bunul Dumnezeu o trimite, ca acea persoana sa se indrepte. Ce ushor ar fi sa credem toti si sa alegem calea ta, ne-am ruga putin, sau poate chiar deloc si am spune, las ca ne face bine ea din mainile ei, nu???? Esti constienta de faptul ca esti direct raspunzatoare pentru acei oameni care vin la tine si pt pacatele lor??????????? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca noi toti, ai venit singura pe FORUM. Considera asta o sansa oferita tie si CUGETA! Poate fi inceputul schimbarii tale!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Editat, Dumneze sa ne ierte pe toti si sa surpe tot ce nu e de la El.
|
|||
|
|||
![]()
GAta,arwein,maine inchid cabinetul!iar domnului cu metastaza care mi-a multumit azi ca l-am eliberat de dureri de saptamani de zile am sa ii spun sa te caute pe tine sa ii oferi o solutie mai buna!
|
|
|||
|
|||
![]()
Si o ruga de zece ani nu alunga un drac,oricat de mare ar fi?mai ai multe de aflat,soro!atat de tare tii cu dintii de drac,incat stau si ma intreb care din noi e ''ocupata''
|
|
|||
|
|||
![]()
JAne si mirabela,va doresc ca Dumnezeu sa randuiasca sa va vindece prin mainile unui terapeut inzestrat de Dumnezeu,sa va lamuriti cum sta treaba!nu aveti nici un pic de experienta in domeniu,doar teorii neverificate si citate.iar experinta altuia nu face 2 lei ptr voi!va doresc numai bine!
|
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|