![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei care cred in Dumnezeu nu se bazeaza doar pe argumente, concepte, idei etc in credinta lor. Ei se bazeaza pe prezenta vie a lui Dumnezeu, pe care au simtit-o si o simt cu inimile lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
tu nu ai crede nici daca L-ai vedea pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu, pe Duhul Sfant...
tind sa cred ca te ai lovit de ceva in viata care te a facut sa ti pierzi increderea si credinta... in modul acesta, tu n ai incredere nici in proprii tai parinti, nici pe ei nu i crezi cand iti spun ca ai ciorba la masa.... ce zici..ciorba?? nu cumva o fi supa? sau compot? ia mai bine sa l chem pe altul sa guste...daca o fi otrava? trist... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca crezi, crezi!astazi crezi maine nu ! e o problema .ar fi bine sa te hotarasti .incertitudinea si sovaiala nu fac bine pentru a gasi trebuie mai intai sa stii ce cauti ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca am avea toata lumea alaturi de noi dar n-am avea binecuvantarea Domnului crezi ca am fi mai fericiti? Imi pare rau sa aud ca esti trista. Dar uite, ai o comunitate alaturi de tine care iti citeste mesajele si incearca sa te incurajeze. Si sunt convins ca si parintii tai sunt alaturi de tine, poate numai nu-si dau seama ca treci printr-un moment mai dificil. Incearca sa te mai apropii de ei. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu fi atat de sigur.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu permisiunea dvs. o sa va pun si eu niste intebari:
- Pamantul e fix sau se roteste? - Pamantul se invarte in jurul soarelui sau viceversa? - Ce varsta aproximativa are Pamantul? - Au existat dinozauri? Daca da, au fost contemporani cu oamenii? Multumesc anticipat. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=tailgunner4A;225753]Cu permisiunea dvs. o sa va pun si eu niste intebari:
- Pamantul e fix sau se roteste? @@@@In starea in care suntem ACUM percepem pamintul ca fiind rotund si in rotatie. - Pamantul se invarte in jurul soarelui sau viceversa? - Ce varsta aproximativa are Pamantul? @@@@Virsta pe care am stabilit-o printr-o CONVENTIE cu mintea noastra de acum - Au existat dinozauri? Daca da, au fost contemporani cu oamenii? @@@@ In materia fecala a lor nu s-au gasit urme de oameni deci NOI NU am fost contemporani. Multumesc anticipat.[/QUOTE |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 17:43:48 |
Invidia impiedica orice bucurie | jonella | Intrebari utilizatori | 5 | 25.05.2010 18:19:57 |
Orice veți cere de la Tatăl în numele Meu El vă va da | luceafaruldincer | Din Noul Testament | 24 | 28.03.2010 21:50:08 |
Sunt ateu, intrebati-ma orice! | AteulCelRau | Generalitati | 1449 | 11.03.2010 08:44:01 |
|