Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2010, 12:08:11
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin1966 Vezi mesajul
cerurile spun slava lui dumnezeu si facerea mainilor lui o vesteste taria spune psalmistul DAVID de 2500 de ani . ca ateu materialist care sa nul fi citit pe marx nu esti un ateu autentic si care se respecta .oricat ai cercerta natura din orie punct vei ajunge totusi sa te intrebi daca poti sa faci o asemenea minunatie fara rost .ceea ce numesti natura este de fapt dumnezeu chiar daca nu vrei sa recunosti el exista indiferent daca esti de acord sau nu
Credeam ca natura este o creatie.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 12:10:27
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Cei care cred in Dumnezeu nu se bazeaza doar pe argumente, concepte, idei etc in credinta lor. Ei se bazeaza pe prezenta vie a lui Dumnezeu, pe care au simtit-o si o simt cu inimile lor.
Vechi 19.03.2010, 12:11:55
Dimmu1
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
Cei care cred in Dumnezeu nu se bazeaza doar pe argumente, concepte, idei etc in credinta lor. Ei se bazeaza pe prezenta vie a lui Dumnezeu, pe care au simtit-o si o simt.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Schizofrenie
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 12:17:46
alexeev alexeev is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.02.2010
Implicit dumitru..

tu nu ai crede nici daca L-ai vedea pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu, pe Duhul Sfant...
tind sa cred ca te ai lovit de ceva in viata care te a facut sa ti pierzi increderea si credinta...
in modul acesta, tu n ai incredere nici in proprii tai parinti, nici pe ei nu i crezi cand iti spun ca ai ciorba la masa.... ce zici..ciorba?? nu cumva o fi supa? sau compot? ia mai bine sa l chem pe altul sa guste...daca o fi otrava?
trist...
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 12:19:36
Dimmu1
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexeev Vezi mesajul
tu nu ai crede nici daca L-ai vedea pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu, pe Duhul Sfant...
tind sa cred ca te ai lovit de ceva in viata care te a facut sa ti pierzi increderea si credinta...
in modul acesta, tu n ai incredere nici in proprii tai parinti, nici pe ei nu i crezi cand iti spun ca ai ciorba la masa.... ce zici..ciorba?? nu cumva o fi supa? sau compot? ia mai bine sa l chem pe altul sa guste...daca o fi otrava?
trist...
pai ciorba o vad si o gust dupa care nu mai imi este foame
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 12:27:45
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Multumesc pentru acest comentariu.
Nici odata nu m-am delclarat ateu si probabil ca nu o s-o fac niciodata.
Am mai spus ca sunt intr-o permanenta cautare.
Faptul ca astazi mi se pare putin probabil ca Dumnezeu sa existe nu inseamna ca maine nu voi crede cu tarie in El.
Nu sunt ateu. Sunt doar o persoana care cunoasca adevarul.
Dar nu pot fi convins cu argumente de genul "daca exista creatie trebuie sa existe si un creator".

daca crezi, crezi!astazi crezi maine nu ! e o problema .ar fi bine sa te hotarasti .incertitudinea si sovaiala nu fac bine pentru a gasi trebuie mai intai sa stii ce cauti daca gasesti vezi daca iti folosestedupa fa bilantul
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 12:28:34
bmadalin bmadalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Locație: Ilfov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de KimKim Vezi mesajul
Ce trebuie sa fac sa raman cu inima curata , in conditiile in care:- nu am un loc de munca, nu am studiile terminate , nu reusesc sa gasesc un loc de munca,dar am o casa de intretinut si, ma refer la utilitati si merg la scoala pentru a-mi termina studiile... Toate acestea necesita o oarecare libertate financiara,insa eu nu am nici un sprijin si , totusi traiesc ..Sunt singura pe lume ..asa ma simt chiar daca REALITATEA ESTE ALTA(am familie)..Nu prea stiu sa fac nimic , dar cu toate acestea tin cat pot eu de tare sa nu ajung sa fac compromisuri sau sa imi fac un iubit bogat fara sa-l iubesc. Stiu ca DUMNEZEU este langa mine , ptr ca altfel n-as fi supravietuit.Imi doream sa am familia langa mine, dar ei sunt mult prea preocupati cu ale lor vieti.Nu le pasa deloc de viata mea , tocmai de aceea sper ca Bunul Dumnezeu sa faca in continuare MINUNI cu mine.Nu stiu cat voi mai putea traii in felul acesta ..simt ca ma prabusesc uneori ..am nevoie de familia mea, dar ei nu ma cunosc deloc .le sunt ca o povara ,ii simt..,iar daca le cer ajutorul ma trimit la munca sau imi dau sfaturi de genul” fa compromisuri”,”casatorestete cu un batran cu bani ”, sau sa imi gasesc un baiat cu bani .Ma doare sufletul ca nu pot fi inteleasa si ca de ei am eu nevoie ....Uneori simt ca o iau razna ..Oare dc oamenii in general sunt ocupati de propriile placeri saude lucruri si nu de sufletele celor din jurul lor?!Voi continua mai tarziu..imi este rau si nu pot sa mai scriu.. Va multumesc!
Cu totii uneori ne mai simtim singuri pe lume. Dar nu-i chiar asa.
Daca am avea toata lumea alaturi de noi dar n-am avea binecuvantarea Domnului crezi ca am fi mai fericiti?

Imi pare rau sa aud ca esti trista.
Dar uite, ai o comunitate alaturi de tine care iti citeste mesajele si incearca sa te incurajeze.
Si sunt convins ca si parintii tai sunt alaturi de tine, poate numai nu-si dau seama ca treci printr-un moment mai dificil. Incearca sa te mai apropii de ei.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 12:28:54
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexeev Vezi mesajul
Nu fi atat de sigur.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 19:24:06
tailgunner4A
Guest

Implicit Intrebari

Cu permisiunea dvs. o sa va pun si eu niste intebari:

- Pamantul e fix sau se roteste?
- Pamantul se invarte in jurul soarelui sau viceversa?
- Ce varsta aproximativa are Pamantul?
- Au existat dinozauri? Daca da, au fost contemporani cu oamenii?

Multumesc anticipat.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 18:10:08
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

[quote=tailgunner4A;225753]Cu permisiunea dvs. o sa va pun si eu niste intebari:

- Pamantul e fix sau se roteste?

@@@@In starea in care suntem ACUM percepem pamintul ca fiind rotund si in rotatie.

- Pamantul se invarte in jurul soarelui sau viceversa?
- Ce varsta aproximativa are Pamantul?

@@@@Virsta pe care am stabilit-o printr-o CONVENTIE cu mintea noastra de acum

- Au existat dinozauri? Daca da, au fost contemporani cu oamenii?

@@@@ In materia fecala a lor nu s-au gasit urme de oameni deci NOI NU am fost contemporani.

Multumesc anticipat.[/QUOTE
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? ingerul_pazitor Generalitati 46 15.12.2011 17:43:48
Invidia impiedica orice bucurie jonella Intrebari utilizatori 5 25.05.2010 18:19:57
Orice veți cere de la Tatăl în numele Meu El vă va da luceafaruldincer Din Noul Testament 24 28.03.2010 21:50:08
Sunt ateu, intrebati-ma orice! AteulCelRau Generalitati 1449 11.03.2010 08:44:01