![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=topcat;163640]Pentru ca o lege sa fie considerata discriminatorie nu e necesar ca mai intii sa fie aplicata pentru o perioada, pentru a vedea daca toata lumea e multumita sau nu.
:)[/QUOTE Dupa logica ta firescul este asemenea nefirescului, rationalul irationalului, etc. Logica ta nu e si logica altuia. Last edited by bogdani; 07.09.2009 at 00:32:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti se pare nefiresc sa pot declara o lege discriminatorie fara sa astept ca cineva sa fie (sau sa se considere) discriminat??? In general, o lege nu se poate numi proasta inainte de aplicare? |
|
|||
|
|||
![]()
Decat sa se contrazica toata lumea de pe acest forum cu topcat mai bine ar fi sa se caute solutii de intampinare. Nu stiam ca e un alt topic pe aceasta tema si nu mi se pare potrivit acest lucru, dar poate gresesc.
Cainii latra, caravana trece. M-am exprimat si cu alte ocazii. Daca credinciosii care constituie Biserica Ortodoxa Romana, nu se fac auziti si vazuti, atunci "latram" in zadar. Este nevoie de actiuni ferme, continue, prin care sa se arate raspicat politicienilor ce vrea aceasta natie. De ce mai ales in parohii, in biserici, nu se dezbat aceste lucruri? Se poate cere un plebiscit pe aceasta tema. Se pot cere liste cu semnaturi de la fiecare parohie, care sa fie prezentate "mariei sale". Doar contraziceri care se invart in jurul cozii, nu duc nicaieri. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acest lucru ar insemna ca oile sa ramana fara pastor, iar oile fara pastor sunt mancate de lupi. Eu nu sunt de acord cu scoaterea religiilor din scolii.
|
|
||||
|
||||
![]()
valentin,poate stii pilda aia in care spune si daca un singur suflet e salvat datorita orelor de religie,atunci se merita efortul.calitatea si nu cantitatea conteaza.
|
|
||||
|
||||
![]()
dar eu am intrat pe acest site sa vb cu ortodoxi.daca vroiam sa vb cu atei te cautam pe acolo.asa ca lasa-ne cu otrava ta de ateu.citeste cartea marturisiri din mlastina disperarii si vezi ceau facut ateii comunisti cu tineretul nostru legionar ortodox.imprastieti otrava pe alte situri te rog.
|
|
||||
|
||||
![]()
draga konijiro,dar tu de ce confesiune apartii,ca o cam tii secreta?nu cumva esti si tu de alta religie si vii pe acest site sa bagi discordie intre noi?sau nu ai loc pe forumul de e credinta ta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine asta m-a salvat. Daca nu era cineva care sa-mi vorbeasca de Dumnezeu eram pe nicaieri.
Dumnezeu lucraza cum nu ne imaginam. Altii care au fost elevi in timpul conmunismului, se plang ca nu au facut religie la scoala si ca nu stiu prea multe despre Dumnezeu. In plus avem astazi multi parinti care nu dau copiilor lor o educatie crestina. Cine ii mai intoarce pe copii aia catre Dumnezeu?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Schimbarea lumii incepe cu iesirea pe usa | valeriaandrei | Intrebari utilizatori | 14 | 18.06.2016 00:01:09 |
Începe un nou an școlar! | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.09.2011 23:10:22 |
De unde as putea incepe? | 3874960 | Pocainta | 13 | 29.07.2010 22:33:54 |
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? | Remus | Generalitati | 25 | 04.03.2010 10:45:27 |
Isteria porcina | irodion | Generalitati | 3 | 11.01.2010 15:06:54 |
|