Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2009, 00:00:27
bogdani bogdani is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.07.2009
Implicit

[quote=topcat;163640]Pentru ca o lege sa fie considerata discriminatorie nu e necesar ca mai intii sa fie aplicata pentru o perioada, pentru a vedea daca toata lumea e multumita sau nu.
:)[/QUOTE

Dupa logica ta firescul este asemenea nefirescului, rationalul irationalului, etc.
Logica ta nu e si logica altuia.

Last edited by bogdani; 07.09.2009 at 00:32:58.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2009, 09:15:07
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdani Vezi mesajul
Dupa logica ta firescul este asemenea nefirescului, rationalul irationalului, etc.
Logica ta nu e si logica altuia.
Dar logica ta care e?
Ti se pare nefiresc sa pot declara o lege discriminatorie fara sa astept ca cineva sa fie (sau sa se considere) discriminat??? In general, o lege nu se poate numi proasta inainte de aplicare?
Reply With Quote
Vechi 07.09.2009, 10:56:41
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit mai bine

Decat sa se contrazica toata lumea de pe acest forum cu topcat mai bine ar fi sa se caute solutii de intampinare. Nu stiam ca e un alt topic pe aceasta tema si nu mi se pare potrivit acest lucru, dar poate gresesc.
Cainii latra, caravana trece.

M-am exprimat si cu alte ocazii. Daca credinciosii care constituie Biserica Ortodoxa Romana, nu se fac auziti si vazuti, atunci "latram" in zadar.

Este nevoie de actiuni ferme, continue, prin care sa se arate raspicat politicienilor ce vrea aceasta natie.

De ce mai ales in parohii, in biserici, nu se dezbat aceste lucruri?

Se poate cere un plebiscit pe aceasta tema.
Se pot cere liste cu semnaturi de la fiecare parohie, care sa fie prezentate "mariei sale".
Doar contraziceri care se invart in jurul cozii, nu duc nicaieri.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 07.09.2009, 11:09:06
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de teatru-copii Vezi mesajul
Decat sa se contrazica toata lumea de pe acest forum cu topcat mai bine ar fi sa se caute solutii de intampinare. Nu stiam ca e un alt topic pe aceasta tema si nu mi se pare potrivit acest lucru, dar poate gresesc.
Cainii latra, caravana trece.

M-am exprimat si cu alte ocazii. Daca credinciosii care constituie Biserica Ortodoxa Romana, nu se fac auziti si vazuti, atunci "latram" in zadar.

Este nevoie de actiuni ferme, continue, prin care sa se arate raspicat politicienilor ce vrea aceasta natie.

De ce mai ales in parohii, in biserici, nu se dezbat aceste lucruri?

Se poate cere un plebiscit pe aceasta tema.
Se pot cere liste cu semnaturi de la fiecare parohie, care sa fie prezentate "mariei sale".
Doar contraziceri care se invart in jurul cozii, nu duc nicaieri.

Doamne ajuta!
Faceti un referendum
Reply With Quote
Vechi 07.09.2009, 11:13:02
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Implicit

Acest lucru ar insemna ca oile sa ramana fara pastor, iar oile fara pastor sunt mancate de lupi. Eu nu sunt de acord cu scoaterea religiilor din scolii.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 10:47:57
spartacus's Avatar
spartacus spartacus is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.12.2006
Locație: dublin
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru spartacus
Implicit

valentin,poate stii pilda aia in care spune si daca un singur suflet e salvat datorita orelor de religie,atunci se merita efortul.calitatea si nu cantitatea conteaza.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 10:54:49
spartacus's Avatar
Junior Member

Implicit

dar eu am intrat pe acest site sa vb cu ortodoxi.daca vroiam sa vb cu atei te cautam pe acolo.asa ca lasa-ne cu otrava ta de ateu.citeste cartea marturisiri din mlastina disperarii si vezi ceau facut ateii comunisti cu tineretul nostru legionar ortodox.imprastieti otrava pe alte situri te rog.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 10:59:52
spartacus's Avatar
Junior Member

Implicit

draga konijiro,dar tu de ce confesiune apartii,ca o cam tii secreta?nu cumva esti si tu de alta religie si vii pe acest site sa bagi discordie intre noi?sau nu ai loc pe forumul de e credinta ta?
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 19:56:28
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
draga konijiro,dar tu de ce confesiune apartii,ca o cam tii secreta?nu cumva esti si tu de alta religie si vii pe acest site sa bagi discordie intre noi?sau nu ai loc pe forumul de e credinta ta?
Ateu, si nu am tinut-o secreta vreodata.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2010, 21:55:00
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga Vezi mesajul
Bre eu zic asa : sa se scoata religia din scoli...
Pe mine asta m-a salvat. Daca nu era cineva care sa-mi vorbeasca de Dumnezeu eram pe nicaieri.

Dumnezeu lucraza cum nu ne imaginam. Altii care au fost elevi in timpul conmunismului, se plang ca nu au facut religie la scoala si ca nu stiu prea multe despre Dumnezeu. In plus avem astazi multi parinti care nu dau copiilor lor o educatie crestina. Cine ii mai intoarce pe copii aia catre Dumnezeu?
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Schimbarea lumii incepe cu iesirea pe usa valeriaandrei Intrebari utilizatori 14 18.06.2016 00:01:09
Începe un nou an școlar! laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 11 11.09.2011 23:10:22
De unde as putea incepe? 3874960 Pocainta 13 29.07.2010 22:33:54
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? Remus Generalitati 25 04.03.2010 10:45:27
Isteria porcina irodion Generalitati 3 11.01.2010 15:06:54