![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am nimic contra acestor terapii alternative,nu le consider de la Aghiutza si atata timp cat este un forum public cred ca e dreptul fiecaruia sa dea ce raspunsuri considera,atata vreme cat o face in limita bunului simt. Dar,pot sa te intreb de unde si pana unde ai tras tu concluzia ca practic asa ceva?Ba si ca datator dumnezeiesc de bioenergie??? Draga Alexandru,daca tu ce visezi noaptea postezi ziua pe forum si nici macar nu esti atent la ce scrie fiecare utilizator in parte,am marea rugaminte sa te abtii. Asa spune o vorba romaneasca: gandeste si apoi vorbeste!In caz contrar,tacerea e de aur,dragul meu! Repet:acesta este un forum public,fiecare are dreptul la opinia sa,iar pe tine pare-mi-se ca nu te-a investit nimeni pe aici cu rolul de arbitru sau judecator suprem. Multa intelepciune,pace si lumina in suflet sa iti dea Dumnezeu!
|
||||
|
||||
![]()
Alexica, in zelul tau de ataca pe altii, ai uitat cuvantul magic: TE ROG pune-l sa functioneze ......
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ASADAR, "CRISTALIZEZI" CONCLUZII SUPERFICIALE!!!!!!... NU TOTI ORTODOXII DE PE FORUM SUNT CONTRA. UNII SE MAI SI ABTIN, ALTII POATE SUNT PRO, DAR PREFERA SA NU ISI EXPRIME PAREREA, "COTCODACIND" MULT SI DEGEABA, ASA CA TINE. Last edited by MarinaAlca; 20.03.2010 at 07:36:34. |
|
|||
|
|||
![]()
kiralina??
lipsa tastei ENTER >>>>defuncta florisca de aici??? http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7664 alta impostoare... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumita domnului Alexandru Anastasiu avem acuma cu totii sansa de a vota, in ceea ce priveste posibilitatile majore in care poate fi privita bioterapia, fara sa ne mai certam si sa facem risipa de timp si de cuvinte. Link-ul este aicea http://www.crestinortodox.ro/comunit...IU&poll_id=222 Sa fim recunoscatori dl-ui Anastasiu ca s-a gandit inainte de toate la faptul ca dintr-o astfel de stare conflictuala nu poate sa iasa nimic bun, de nici o parte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Valeriu Popa si meditatia transcendentala... da. Ce legatura are Valeriu Popa cu credinta ortodoxa? Nici una.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cunosc un caz care prin bioterapie a reusit sa -si reduca dioptriile la ochielari de la -6 la -1 ,din pacte nu a durat decat 4 luni dupa care a revenit din nou la - 6 .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce nu inseamna ca tratamentul a fost temporar,ca nu a fost bun,ci ca persoana respectiva a recidivat in anumite pacate.se intampla des astfel de situatii!in orice fel de terapie,dar nu e o regula!
|
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|