![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule cristiboss56,sa inteleg ca ati facut prea multe bancuri cu moldoveni si acum vreti sa va stergeti pacatele deschizand un topic doar ptr a ura LMA cristinei?asta e discriminare pozitiva!puteati sa ii trimiteti un pm si rezolvati problema.chiar trebuia sa ne iritati pe toti?va rog frumos,pe 25 martie sa imi deschideti si mie un topic de urari de bine,fac si eu un 26.de ani.cristina,nu am nimic cu tine,sa fii sanatoasa si sa intepi in stilul caracteristic.cand e cazul!sunt revoltata impotriva neregulilor evidente.admin,esti pe faza?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 21.03.2010 at 22:27:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce sa-i faci, glumisem si eu...si apoi cu "regionalismul" nu te joci! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
NU s-a legat nime de moldoveni,dau clasa la capitolul credinta celorlalte regiuni istorice,am dat si eu cu presupusul referitor la posibila cauza ptr care cristina ocupa un loc aparte in inima bosului.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ei na, mie mi s-a parut un gest foarte frumos! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sar cand e vorba de MOLDOVA!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Printre ele!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! | laurastifter | Generalitati | 23 | 02.12.2013 09:11:15 |
interpretare deosebita - Ave Maria - fanfara Millenium Band si soprana Cristina Bodea | cred_cu_adevarat | Muzica Bisericeasca | 0 | 23.03.2012 17:55:24 |
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA | momosica | Umanitare | 0 | 23.09.2011 01:01:51 |
Doneaza si tu din putinul tau pentru Cristina! | Tudor | Umanitare | 14 | 17.03.2010 09:08:53 |
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 18 | 06.03.2009 22:01:16 |
|