![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"<taci, daca nu ai de spus ceva valoros; <taci atunci cand ai vorbit destul; <taci pana iti vine randul sa vorbesti; <taci atunci cand esti provocat; <taci cand esti nervos si iritat; <taci cand intri in Biserica , ptca Dumnezeu sa-ti poata vorbi; <taci cand pleci de la Biserica ,ptca Duhul Sfant sa-ti poata imprima in mintea ta lucrurile pe care le-ai vazut si auzit; <taci cand esti ispitit sa vorbesti; <taci cand esti ispitit sa critici; <taci cand ai timp sa gandesti inainte de a vorbi." Cred ca au mai fost scrise de cineva pe forum cu ceva timp in urma.Eu le-am avut notate si le redau cu drag si cu speranta ca vor fi luate in seama. Doamne ajuta !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tacerea .pacat sau virtute ? | maria55 | Generalitati | 62 | 26.03.2012 16:17:48 |
Tacerea monahului | lucianelu | Intrebari utilizatori | 2 | 20.01.2011 10:10:48 |
|