sa stiti ca nu toti tinerii sunt la fel...si eu sunt la varsta adolescentei dar nu caut si nici nu am intantia sa caut vreodata discoteca,averi,nopti petrecute cu baietii,calculator non stop(recunosc ca intru pe net dar nu in exces si pe siteuri normale) si tot felul de lucruri dinm acestea sau avere,pe mine nu ma intereseaza asa ceva..pana la urma tot ceea ce conteaza este sa ai strictul necesar ca de ex la haine(si astea pot fi si de la piata nu neaparat de la firma x sau y ca dupa ce le iei si le rupi eticheta nu se mai face vreo diferenta),iar intr-o relatie nu banii conteaza, ci faptul ca persoana respectiva sa te iubeasca si sa existe intelegere in familia pe care o vei forma,sa nu existe fite de genul ,,sunt barbat nu te ajut la treaba"si in plus sa mai si injure sau de genul,,sunt femeie trebuie sa ma machez sau sa ies cu prietenele la shopping" sau cum s-a ajuns in ziua de azi ca baietii sa umble cu sute de fete si sa vada filme interzise doar pt a se da mari sau fetele sa se poarte ca niste materialiste dupa bijuterii,farduri sau parfumuri...astea sunt prostii foarte mari..dupa mine simplitatea este mai importanta decat orice fel de fite care pana la urma nu ajuta la nimic ci din contra ne fac neplacuti celor din jur.Stiu ca la varsta mea fitele sunt pe primul loc dar de fapt nici tinerii nu se suporta intre ei din cauza asta dar din pacate nu-si dau seama de ce si nu se pot vedea din exterior si se supara daca le zici ceva...iar celorlalti care nu sunt asa le este foarte greu sa ,,supravietuiasca" si sa ramana neschimbati,chiar este foarte greu si aici este vina parintilor ca nu stiu sa-si educe copii si sa-i tina feriti de anturajele nepotrivite.....dupa mine greseala revine parintilor care ar trebui sa aiba o influenta mai mare asupra copiilor decat prietenii si astia falsi
daca pot sa va dau un sfat tinerilor ar fi acela ca sa nu va luati ca oile dupa majoritatea prietenilor ca nu veti ajunge bine si mai devreme sau mai tarziu veti regreta, iar parintilor sa-si apropie cat mai mult copii de ei,sa fie deschisi la vorba si sa asculte toate problemele copilului pt ca el sa nu caute in alta parte modele decat cele din familie
|