Citat:
În prealabil postat de Danut7
Si atunci la ce folos vorbirea in limbi la penticostali?Daca acolo unde chiar ar fi nevoie de ea nu se intampla?Citeste in special primele doua parti ca vorbeste despre vorbirea in limbi in Biserica primara si ai si niste citate din Sfintii Parinti.Mai vorbeste si de o vorbire in limbi a ereticilor de pe vremea Sfintilor Parinti.Si alte lucruri despre vorbirea in limbi, apoi mai incolo continua despre secta penticostala.
|
Sunt interesat de ceea ce spun Sfintii Parinti dar sunt mai interesat de ceea ce au spus si au experimentat Sfintii Apostoli.
Conform experientei Sfintilor Apostoli vorbirea in limbi nu a fost data in principal pentru evanghelizare ci pentru zidirea personala a credinciosului si pentru întărirea bisericii. Acesta este rolul vorbirii in limbi si la penticostali.
Regret, dar articolul lung si tendentios pe care l-ai postat nu îl voi comenta. Eu discut in legatura cu convingerile tale personale. Si le impartasesc pe ale mele.
Unii dintre penticostali sunt crestini veritabili. Dar eu nu sunt deranjat ca ortodocsii îi numesc pe penticostali eretici sau sectanti. In multe biserici neoprotestante cand se face referire la ortodocsi sunteti numiti „cei necredinciosi”. Asa ca in aceasta privinta niciunii nu suntem mai breji.