![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ma asteptam cristi ca sa zici insa ceva si despre rugaciune . Putem spune canoane care indreapta spre pocainta .Putem insa sa le spunem cu mai multa pocainta? E o reteta pentru aceasta? |
|
|
||||
|
||||
|
Sincer imi este tare dor de postarile tale , dar stiu ca nu ne-ai parasit ! Readuc in actualitate acest thread minunat si de un real folos noua ! Postul ce va incepe sa fie in multa pace si liniste sufleteasca ! Doamne ajuta !+
|
||||
|
||||
|
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
<< Un frate l-a intrebat pe avva Pimen: " Ce este pocairea de pacat? " . Batranul a zis : " Sa nu-l mai faci . De aceea dreptii au fost numiti neprihaniti , fiindca s-au lepadat de pacate si au devenit drepti " >> .De nu reusim sa le stergem , pe cele rele , definitiv din viata noastra , macar sa mai subtiem lista pacatelor , iar perioada ce va urma va fi cu siguranta un test important pentru multi dintre noi , un test de vointa , dar mai ales de credinta ! Doamne ajuta !+
|
||||
|
||||
|
Ce va fi savarsit in prima saptamana din post , in toate Bisericile noastre ORTODOXE : http://www.crestinortodox.ro/liturgi...nul-87918.html
|
||||
|
||||
|
Dintre toate posturile , acest post este cel mai mare si mai insemnat post pe care l-a postit Mantuitorul nostru Iisus Hristos in pustia Carantania.
|
||||
|
||||
|
'Slava Domnului ca ne-a dat pocainta, iar prin pocainta toti se vor mantui, fara exceptie. Numai cei care nu vor sa se pocaiasca nu se vor mantui...Sufletul meu cunoaste mila Domnului fata de cel pacatos. Scriu adevarul, inaintea Fetei lui Dumnezeu: toti cei pacatosi ne vom mantui si nici un suflet nu se va pierde daca face pocainta.'
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Maica Domnului ajutorul nostru nemijlocit pe drumul Pocaintei ! | cristiboss56 | Pocainta | 478 | 28.09.2024 23:37:42 |
| A micsora timpul pocaintei | costel | Generalitati | 14 | 14.01.2013 18:46:36 |
| Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 21:22:04 |
| Triodul si judecarea aproapelui | ioan cezar | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 11 | 29.02.2012 15:19:24 |
| A inceput perioada Triodului | georgeval | Generalitati | 12 | 11.02.2009 12:42:27 |
|
|