![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mi se pare mie curios este ca, desi au adoptat pozitia neoprotestanta occidentala vizavi de cipuri, cei care o sustin la noi se cred cei mai ortodocsi dintre ortodocsi ! N-a aratat nimeni cum ne afecteaza sufletul niste circuite electronice, ci ne tot sperie ca suntem cazuti din ortodoxie toti care nu ne speriem la randul nostru ! Eu raman la pozitia duhovniceasca a pr Teofil si a pr Porfirie din Grecia, care nu considera ca trebuie sa ne temem de asa ceva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar ce sa facem, avem si noi unii mai ortodocsi decat Biserica Ortodoxa.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine pleaca urechea la orice prostii mai bine n-ar avea urechi. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Crezi ce vrei Dl. AlinB !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ignoranta,o dulce ignoranta,sunt ignorant deci exist !
|
|||
|
|||
![]()
Sa vedem cum se ingrijeste Sistemul de siguranta cetateanului, prin introducerea documentelor cu cip:
Video: HOT DE BUZUNARE ELECTRONIC – dispozitiv de CITIRE A CIPULUI de la distanta, chiar daca ai cardul in buzunar … Last edited by antoniap; 03.12.2010 at 16:01:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Poate ne explici si de ce...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi despre infailibilitatea papala | leloup | Biserica Romano-Catolica | 397 | 06.02.2009 19:37:50 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
De ce trebuie sa bagam cipuri in animale? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 05.02.2009 11:22:29 |
Comisia de Etica Ptr. Stiinta/Tehnologie a U.E. impotriva Implantului cu Cipuri | razvan_m | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.01.2009 19:15:45 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|