Citat:
În prealabil postat de eugenia petre
Sunt de acord, gandirea excesiva nu aduce decat rele. Urmezi firul logicii si ajungi direct la cel cu coarne.
Exact asa cum spunea Albert Smith ( si mie imi plac mormonii, mai ales baietii aia frumosi care iti bat la usa), e foarte clar de ce femeia trebuie sa se plece in fata barbatului. Am fost creati acum cateva mii de ani intr-o anumita ordine, iar ordinea pe lumea asta determina totul.
Imi cer scuze ca citez o replica dintr-un film american: *If you ain't first, you're last*. Suna aberant, dar daca ne gandim, cred ca replica asta se aplica la multe situatii din viata noastra, inclusiv la conditia noastra de femei.
Asta este, ce sa facem, trebuie sa tacem si sa inghitim, de asta ne-am nascut femei, ca sa facem copii, sa aducem liniste si usurare barbatului. Eu gandesc in termeni mai simplisti, sper sa aveti iertare.
|
Daca este o afirmatie rostita din toata inima si fara frustrari este cat se poate de adevarata in adancul ei desi rational vorbind nu este..
De ce? Pentru ca lucrurile nu sunt asa simple iar femeia nu este atat de "second place" cum s-ar deduce la prima vedere din afirmatia ta.
Si barbatul si femeia au fost creati spre slava lui Dumnezeu, dar desavarsirea femeii este spre o slava diferita de cea a barbatului, una ascunsa, care nu izbeste ochiul si tocmai de asta multi nu o vad, pe langa faptul ca multe femei nu o inteleg si nici nu o cauta.
Aceasta slava se lucreaza si se desavarseste doar in smerenie ( ca exemplu Maica Domnului) si smerenia se vede in adancul afirmatiei tale.