Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Sper ca nu te-ai mandrit; asta insa doar tu poti sti. Pentru mine, a da mai departe ceea ce stiu, este o forma de daruire. Mandrie iar nu am de ce sa arat, caci nu am trait pe vremea Mantuitorului sau a apostolilor, ca sa vorbesc de la mine, ci m-am informat de la cei care stiu cu adevarat.
|
Sper si eu, din tot sufletul, ca nu a fost duh de mandrie in mine - sa nu fie!
Am avut marea sansa ca, prin buni crestini si prin natura muncii mele, sa ma pot apropia de scrierile unor mari si sfinti parinti, am avut marea sansa sa ma pot apropia de adevarul Ortodoxiei. Am avut marea sansa de a citi carti de mare pret, nestemate ale credintei noastre. Am avut marea sansa de a primi acest TALANT. Si acum, ce sa fac? Sa-l ingrop?
Imi place felul in care "vorbesti", ma bucura raspunsurile tale.
Dorinta mea a fost sa fiu de folos, spunand ceea ce stiam ca e bine - si repet: nu stiam de la mine, nu m-am trezit asa, intr-o dimineata: "Mai, fratilor, uite ce am visat eu! Deci, asta e bine, asa sa faceti!" Nu, ci am vrut - asa cum ai spus si tu - sa fie ca o daruire, ca o impartasire a bunatatilor si a bucuriei. Daca a fost aici vreun duh de mandrie, ar fi grav! Dar sper sa nu fie! Si sa nu fie la nimeni!
Oricum, ma bucur ca te-am "intalnit" si pe tine, si pe "o_tzaranca", si sa mai fie ca voi, sa-i molipsiti si pe altii de credinta...
http://www.crestinortodox.ro/forum/i...cons/icon7.gif