![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce mult imi place mie "Ingerul a strigat"! (Axionul pascal).
Si nu stiu de ce mereu am impresia ca trebuie cantat si de Florii (fiind ceva cu Ierusalimul probabil).
|
||||
|
||||
![]()
Astazi este mare procesiune in Bucuresti !
Incepe la ora 15 sau 16, la Manastirea Radu Voda. Cred ca este o mare binecuvantare a putea exprima in acest mod apropierea Pastilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E vorba de noul Ierusalim,cel ceresc,la care am fost chemati doar dupa iertarea venita pin rascumpararea in urma patimilor lui Hristos. |
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul Chiril al Alexandriei spune ca Hristos a intrat in Ierusalim sezand pe manzul asinei nu pentru ca era departe Ierusalimul si nici pentru a se feri de multime. Ci face aceasta aratand un nou popor prin manzul asinei, cel dintre neamuri, un popor nesupus Lui odinioara.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru toti fratii crestini-ortodocsi ZIUA INTRARII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS IN IERUSALIM,va transmit sa aveti parte de pace ,caldura sufleteasca ,sanatate si bucurii duhovnocesti .Va imbratisez pe toti cu mult drag.Doamne Ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta se cântă în Duminica Floriilor de către toți credincioșii la sfârșitul Sfintei Liturghii. |
![]() |
Tags |
florii, intampinarea domnului |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duminica Floriilor | patinina34 | Diverse Sarbatori | 15 | 13.04.2014 07:51:24 |
Duminica iertarii... | icamilin | Diverse Sarbatori | 9 | 14.03.2013 16:54:53 |
Predica la Duminica Floriilor | leopoldina | Intrebari utilizatori | 0 | 28.03.2010 15:03:49 |
Duminica Floriilor - Sfantul Grigorie Palama | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 1 | 28.03.2010 14:32:59 |
|