![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intai de toate, multumesc pentru raspuns. Este evident ca avortul face parte din lista pacatelor grave, pacate criminale care sunt in categoria celor stigatoare la cer. Deosebit de grave sunt si uciderea, oprirea platii lucratorilor, desfranarea impotriva firii, asuprirea vaduvelor si a orfanilor, lovirea cuiva... Vezi aici, iti va folosi si tie la marturisire: http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro...spovedanie.pdf . Intrebarea mea este foarte delicata si inca astept un raspuns la ea, pentru ca unii asa sustin, ca cele sapte pacate capitale il opresc pe crestin de la Sfanta Impartasanie. Si nu ma refer aici la greseli, ci la pacate; stiu bine diferenta dintre greseala si pacat. Ca exemplu, intr-o zi de Ianuarie a fost post negru si, nestiind, am mancat o bucatica de carne dimineata. N-a fost pacat, e logic. Dar, ca urmare, m-a durut ingrozitor burta toata ziua... Salutari catolicilor de pe forum. :)
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord | valinu | Intrebari utilizatori | 0 | 25.04.2011 00:04:56 |
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.03.2010 16:36:44 |
O alta lista cu pacate, din Filocalie | Florin-Ionut | Pocainta | 219 | 12.08.2009 15:56:35 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
|