![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Danion niciodata nu s-a ridicat impotriva Ortodoxiei si a Sfintilor Parinti! Niciodata! Danion s-a ridicat doar impotriva ereziilor, iar ceea ce afirma acel personaj, Viorel Nistor, este MINCIUNA SFRUNTATA!!! Va spun cu certitudine, am ascultat conferinta, nici vorba de asa ceva! Danion vorbeste de Serafim Rose, despre sfantul Ioan Maximovici, despre sfinti patriarhi, despre parintele Cleopa, despre multi alti parinti cu viata sfanta, vorbeste despre ei cu evlavie si cu credinta! Atat Danion, cat si parintele Hrisostom au vorbit despre sfintii marturisitori de la Aiud - sfintii marturisitori din inchisorile comuniste!!! Acest lucru i-a atins pe unii care - stiu ei de ce! - nu vor ca acesti sfinti, cu moaste aratate de Dumnezeu ca sfinte moaste, sa fie canonizati! Cam intelegeti de ce? Danion nu a vorbit impotriva Bisericii, nici a Sfintilor Parinti, ci a vorbit impotriva EREZIEI !!! Dar e firesc ca aceia care nu rabda adevarul sa-i sara in gat! inca ma intreb cum au rezistat pana acum! Oameni buni, nu mai dati crezare oricarei vorbe aruncate, ca uite asa ne insala vrajmasul! Vin lupi in piele de oaie, care se dau mari credinciosi, si cuteaza ei sa judece pe cel care le aduce ADEVARUL. Fireste ca o fac, pentru ca pe ei adevarul ii arde si nu-l rabda! Va doresc sa va jute Domnul nostru Iisus Hristos si Maicuta Domnului sa nu va lasati amagiti, sa nu dati crezare vrajmasului. Doamne ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 20:08:13 |
Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 12:05:14 |
stie cineva | felixlivadaru | Din Noul Testament | 6 | 25.08.2010 00:31:42 |
Stie cineva??????? | pui | Generalitati | 10 | 24.10.2008 12:46:18 |
Stie cineva..???? | tigerAvalo9 | Generalitati | 6 | 20.09.2008 17:18:04 |
|