Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2010, 11:11:28
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Nu va luati dupa vorbele oricui...

Citat:
În prealabil postat de aureliapopescu Vezi mesajul
Mi-e personal nu-mi vine sa cred ca Danion Vasile ar putea face asemenea afirmatii cu privire la acesti doi DUHOVNICI. Dar daca e asa...sincer imi pare tare rau mai ales ca la un moment dat cartile scrise de el...mi-au mers la suflet si totusi sa spui cuvinte indoielnice cu privire la Arsenie Boca si Ilie Cleopa e MARE problema. Ma gandesc ca ar trebui incercat si accesat site-ul care a organizat conferita poate dau eu ceva detalii...
Oricum mare pacat de Danion Vasile!!!
Este minciuna, oameni buni, nu mai dati crezare tuturor vorbelor!
Danion niciodata nu s-a ridicat impotriva Ortodoxiei si a Sfintilor Parinti! Niciodata! Danion s-a ridicat doar impotriva ereziilor, iar ceea ce afirma acel personaj, Viorel Nistor, este MINCIUNA SFRUNTATA!!! Va spun cu certitudine, am ascultat conferinta, nici vorba de asa ceva! Danion vorbeste de Serafim Rose, despre sfantul Ioan Maximovici, despre sfinti patriarhi, despre parintele Cleopa, despre multi alti parinti cu viata sfanta, vorbeste despre ei cu evlavie si cu credinta!
Atat Danion, cat si parintele Hrisostom au vorbit despre sfintii marturisitori de la Aiud - sfintii marturisitori din inchisorile comuniste!!! Acest lucru i-a atins pe unii care - stiu ei de ce! - nu vor ca acesti sfinti, cu moaste aratate de Dumnezeu ca sfinte moaste, sa fie canonizati! Cam intelegeti de ce?
Danion nu a vorbit impotriva Bisericii, nici a Sfintilor Parinti, ci a vorbit impotriva EREZIEI !!!
Dar e firesc ca aceia care nu rabda adevarul sa-i sara in gat! inca ma intreb cum au rezistat pana acum! Oameni buni, nu mai dati crezare oricarei vorbe aruncate, ca uite asa ne insala vrajmasul! Vin lupi in piele de oaie, care se dau mari credinciosi, si cuteaza ei sa judece pe cel care le aduce ADEVARUL. Fireste ca o fac, pentru ca pe ei adevarul ii arde si nu-l rabda! Va doresc sa va jute Domnul nostru Iisus Hristos si Maicuta Domnului sa nu va lasati amagiti, sa nu dati crezare vrajmasului.
Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Stie cineva? delia31 Biserica Ortodoxa Romana 8 06.12.2013 20:08:13
Stie cineva...? Noesisaa Generalitati 14 07.05.2011 12:05:14
stie cineva felixlivadaru Din Noul Testament 6 25.08.2010 00:31:42
Stie cineva??????? pui Generalitati 10 24.10.2008 12:46:18
Stie cineva..???? tigerAvalo9 Generalitati 6 20.09.2008 17:18:04