![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sophia,
Daca ma intrebi pe mine eu cred ca problema ta este mandria. Nu esti satisfacuta de rolul pe care il ai pentru ca mandria ta nu te lasa sa accepti o stare de lucruri asa cum este. De acolo se trag toate. Avand mandrie vrajmasul intra si te manipluleaza mult mai usor. Am si eu o asemenea patima si m-am interesat din diverse surse cum se poate manifesta. Exista mii de feluri in care se poate manifesta si este cea mai grea de luptat. Daca vei ajunge candva sa biruiesti mandria vei sti ca te-ai mantuit.
Doamne, Dumnezeul meu, desi nu am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi dupa harul Tau, sa pun inceput bun. Last edited by sergiu; 29.03.2010 at 14:49:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sophia e o femeie cu potential care ar vrea sa faca mai mult pentru cei din jur si pentru oameni si Biserica in general. V-a cerut un sfat si e ok daca puteti sa-i dati. Cei care au idei le au din experienta si experienta nu o au toti. Nu cred ca e cazul sa fie acuzata de mandrie [pe care o avem toti de altfel], ca nu a incercat sa ia locul niciunui barbat. Insa e normal sa-si doreasca sa ajute mai mult; asta e una din calitatile crestinului. Si, bineinteles ca nu e satisfacuta de ideea de a sta degeaba si a nu aduce roade pentru pocainta ei. Sophia, roaga-te si cauta mai departe. Dumnezeu iti va deschide usi :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1) Eu nu am acuzat-o de nimic, am spus doar o simpla parere. Drept dovada ca am spus ca sufar si eu de aceeasi problema. 2) O crezi atat de proasta incat trebuie sa raspunzi tu in locul ei? Eu am citit multe posturi de-ale ei si nu mi s-a parut a fi slaba de minte. Ce ar fi ca fiecare dintre noi sa raspundem pentru propria persoana, cum vom face de altfel si la Judecata?
|
|||
|
|||
![]()
Nu am raspuns in locul ei ci in locul meu; va veni si raspunsul ei, rabdare...
Eu cred ca va iesi ceva bun din framantarile astea; ea cauta ceva si va gasi pana la urma. Si, daca ai citit cu atentie, a spus ca face unele fapte dar nu vrea sa se laude si nu a insistat pe ele. Ca sa fiu on : Miheia 6:8 Ți s-a arătat, omule, ceea ce este bun și ceea ce Dumnezeu cere de la tine: dreptate, iubire și milostivire și cu smerenie să mergi înaintea Domnului Dumnezeului tău! Daca vrei sa cauti acestea in viata ta ti se va arata si cum sa le implinesti. Last edited by Doriana; 29.03.2010 at 16:57:16. |
![]() |
Tags |
intinaciune, moliftelnic, nastere, pacat |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Discriminarea și prigonirea Ortodoxiei și a ortodocșilor de către catolicism | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 37 | 25.08.2013 15:06:04 |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
|