Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.03.2010, 05:42:13
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit nu ne este noua de folos a sti cand va fi sfarsitul lumii, ci a ne ruga, mai degraba

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Cine zice asta? [...] Cine ți-a zis? Nenia sau tanti grijania?
Sf. Parinti ai Bisericii, adica surse autorizate si insuflate tot de Duhul Sfant al lui Dumnezeu - mai citeste si tu din talcuirile la Apocalipsa, facute de Sf. Ioan Gura-de-Aur s.a. Interpretarile dupa mintea noastra nu-s bune, pot fi aberante si inselatoare etc.
Dar tie, cine ti-a spus ori, posibil, 'insuflat' toate ineptziile si enormitatzile pe care le tot debitezi in scris aici, la acest topic?! lol - Si nici nu e nevoie sa-mi mai raspunzi, caci stiu deja si raspunsul... dar prefer sa-l pastrez pt. mine Fie ca Bunul Dumnezeu sa-ti lumineze si tie, mintea, atat in privinta asta, cat si la modul general... Idem, si noua, tuturora... In orice caz, nu prea cred ca ne este noua de folos a sti cu exactitate cand va fi Apocalipsa, ci mai de folos este a ne ruga sa nu ne prinda nepregatitzi. Postez aici si un link ce contine un articol ce relateaza unele profetii despre Apocalipsa, facute de Sf. Lavrentie al Cernigovului: http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...si-multi-orbi/

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minune, Filmul despre Lumina Sfanta de la Ierusalim Ion Pop Generalitati 3 01.08.2011 20:24:58
Lumina sfanta de la Ierusalim mihai_1991 Intamplari adevarate 195 05.05.2011 23:34:45
Sfanta Lumina de la Ierusalim FLORINUTA Intrebari utilizatori 0 20.03.2010 17:03:23
Sfanta Lumina de la Ierusalim ileana61 Despre Biserica Ortodoxa in general 40 17.01.2009 17:56:11