![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bineinteles ca au pierdut catedrele amandoi si au fost prigoniti! Fiul sau duhovnicesc, Fotie de Triadita a primit blagoslovenie de la Vladica Serafim Alexiev pentru a intra sub sinodul IPS Chiprian! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna ROCOR ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Russian Orthodox Church Outside of Russia, numita si Biserica rusilor albi!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si Biserica rusilor a l b i ce inseamna ? |
|
||||
|
||||
![]()
E ROCOR-ul biserica rusilor albi! Albi pentru ca erau anti-comunisti, impotriva celor "red" ma gandesc! Cauta pe net, informatii despre white movement!
|
|
|||
|
|||
![]()
E Biserica Ortodoxa rusa in exil, formata dupa ce au luat comunistii puterea in 1918. Cu vreo 3-4 ani in urma s-a unit iarasi cu Patriarhia Moscovei, dupa aproape 90 de ani se separare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bineinteles ca au rupt comuniunea cu ierarhii inovatori si ecumenisti! Acum, nu stiu daca Vladica Serafim a intrat sub sinodul IPS Chiprian! Ar trebui sa trimit un email IPS Fotie de Tradita! |
|
|||
|
|||
![]()
Daca stii ceva sigur, da-mi niste linkuri si niste referinte. Daca nu, nu imi ramane decat sa cred ca asta e doar opinia ta :).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine a fost nevasta lui Cain? | catalin755 | Generalitati | 23 | 13.08.2012 22:19:46 |
Cine a fost la manastirea ghighiu? | ingerul_pazitor | Generalitati | 6 | 08.08.2010 20:28:43 |
De ce a fost prohodul cenzurat? SI DE CINE? SI CAND? | ghost7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 16.02.2010 13:11:53 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|