![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca ai 35 de ani, da tu dovada de maturitate! Sa nu ne mai invartim atata in spatele cuvintelor; nu e asa de greu sa pui aici titlul cartilor! Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Antoni0;229660]Frate, ai putea sa fii simtit si sa zici ca acele carti sunt o "minciuna gogonata"!
Daca ai 35 de ani, da tu dovada de maturitate! Sa nu ne mai invartim atata in spatele cuvintelor; nu e asa de greu sa pui aici titlul cartilor! Păi dacă tu crezi că sunt eretic din cauza calendarului ce mare mirare mai e să mă faci și mincinos. Chestia cu psihologia inversă nu ține. Am învățat despre ea în primul an de studii. O să primești într-o zi ceva serios de cercetat. Acum nu ești pregătit, încă confunzi credința cu fotbalul. Și te informezi din link-uri, ori aia e hrană pentru flecăreală. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tot ce ai facut pana acum draga Mihai a fost sa te invarti, de colo colo! Si despre scrierile Pr Cleopa referitor la calendar se zice ca au fost scrise pentru a nu sminti poporul nostru! Nimic nou sub soare! Iti urez o seara buna ... in fanteziile tale astronomice de om "matur"! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vezi ca nici fratii tai de la razbointrucuvant nu mai sustin partea astronomica asa ca las-o mai moale... Eu voi astepta in continuare acele "presupuse" carti! |
|
|
|||
|
|||
|
Cu cat ii urati mai tare pe evrei, cu atat eu ii admir mai tare.
Cred ca asa face si Dumnezeu. Cel care e urat de oameni, atrage milostivirea lui Dumnezeu. Deci voi nu le faceti decat un bine urandu-i
Last edited by zoridezi; 31.03.2010 at 15:18:44. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din admiratia asta vezi sa nu ajungi printr-o sinagoga jidoveasca... Si episcopii nestorieni ziceau de Sfantul Chiril ca e un fanatic si ca sunt persecutati... nimic nou! |
|
|
|||
|
|||
|
Ma intreb daca pe vremea Sfantului Simeon Noul Teolog exista Prohodul Domnului?
(adica la anii 1000 in BO). Da pe vremea Sfantului Grigorie Palama? (adica pe la anii 1250 in BO). |
|
|
|||
|
|||
|
Antoni0, nu mi-ai rapsuns la intrebare. La voi in BOSV mai exista strofa asta in Prohodul Domnului?
"Îngâmfat Israil, Ucigașe popor ! Pentru ce pe Varava, pătimaș, slobozi, Iar pe Domnul pentru ce Îl răstignești?" Bogdan. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sincer, nu'mi aduc aminte! Il voi intreba pe Parinte! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Postul ar trebui sa schimbe oamenii in bine - voi simtiti asta? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 32 | 13.06.2013 00:36:18 |
| De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 09:27:10 |
| Barbatul crestin si ispitele femeii - de data asta | sophia | Tinuta in Biserica | 492 | 02.07.2011 12:43:54 |
| Ce ziceti de asta? | kiralina | Generalitati | 121 | 06.06.2010 23:29:47 |
| ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 02:29:22 |
|
|