![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru „pana la sfintenie mai va' ” ai vreun citat biblic? |
|
||||
|
||||
![]()
Care citate biblice? Si despre ce elan e vorba?
|
|||
|
|||
![]()
Am răspuns mesajului #18 în care autorul scria: „....le-am taiat elanul cu niste citate biblice alese foarte bine”
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ok. Tu ce parere ai despre asta? Despre botezul ortodox si despre "sfintenia" copiilor vostri?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În biserica ortodoxa copilul are parte de un ceremonial al botezului. In biserica penticostală copilul are parte de un ceremonial al binecuvantarii. Nu cred că, dacă un copil se naște într-o familie penticostală și părinții cred că nu trebuie să-l boteze ci să-l binecuvinteze, Dumnezeu va arunca acel copil în iad pentru o veșnicie doar așa, că nu au respectat părinții ritualul ortodox. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiecare are parerea lui, insa Dumnezeu ne-a dat Cuvantul Lui.... De ce spui ca botezul copiilor la ortodocsi este un "ritual"? Si totusi... "cine nu se va naste din apa si din duh, nu va cunoaste Imparatia lui Dumnezeu"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar tu ce crezi? Dacă Sfântul Botez nu „sfințește” un copil ce se va întâmpla cu el? Last edited by penticostalulmantuit; 31.03.2010 at 01:05:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca ritual este, si nu numai la ortodocsi, ci si la multi protestanti care mai au de invatat multe in ceea ce priveste botezul.
Apa este, ce garantie am ca este si "duhul"? |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat ca cine nu se va naste din apa si din duh nu va cunoaste imparatia lui Dumnezeu dar nu vei gasi nicaieri in Sf Scriptura afirmatia ca cine nu se boteaza nu va cunoaste imparatia lui Dumnezeu. Nasterea din apa si duh nu e acelasi lucru cu botezul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|