![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si apropo de ce am scris mai sus... mai de bun simt nu cred ca se putea. poate ai alt filtru de intelegere. si iar imi cer iertare si pentru faptul ca m-ai inteles gresit. dar n-am avut nicio intentie de a provoca cine stie ce mare scandal... dintr-un bors... si chiar daca am folosit un ton glumet, eram departe de a fi ironic... cat despre ultima parte a refularii tale... poti sa fii linistita. e ok! pace? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6AH7e3qK0EA
ASTA E SPECIALA PENTRU VOI AMANDOI!!! Sunteti niste draguti, frumosi. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu lamaie o folosesc la scrumbie si cand fac icre. La ciorbita folosesc bors de Tecuci. Am si o reteta de umplut borsul in casa dar pentru asta e nevoie de husti si nu se gasesc decat daca avem vreun gospodar pe la sat. Cum eu nu am asa ceva atat de des folosesc ceea ce am scris mai sus. Nu o fac de desteapta scriu cum procedez eu si mai e putin si mancam mancarica dulcica de abia astept.
A si am uitat sa scriu in mesajul anterior lui Axios ca suntem in aceeasi barca...adica si eu ma gandesc numai la mancare...mai ales ca m-am apucat de facut piata si facut liste cu mancaruri...am cumparat ...ghiciti...? verdeata mai intai...!!! Va pup si mai scrieti si voi retete cum a cerut si zaharia pe care le faceti in casele voastre..please! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc de raspuns. |
|
|||
|
|||
![]()
hustile sunt taratele ramase dupa ce altcineva a facut bors. Functioneaza ca o maia pentru noul bors. Se gasesc la tara pentru cas orasenii nu prea mai fac bors; cumpara de la magazin. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cel mai din urma orasean stie ! Forfoteala multa pentru nimic , Mara , Gabriela . . .
|
|
|||
|
|||
![]()
Husti!!!
Husti sunt taratele de grau, adica ceea ce ramane dupa ce se macina graul! Se foloseste de maxim 2 ore pentru umplerea borsului, impreuna cu apa. De aceea am spus ca nu prea se gaseste in supermarket. Last edited by aureliapopescu; 01.04.2010 at 15:02:47. Motiv: husti |
|
||||
|
||||
![]()
Gata cu postul ! Treceți la rețete tradiționale pe bază de miel. Un stufat, un jigou, ceva ?
|
|||
|
|||
![]()
Offf...ce dor imi e sa merg la piata, sa cumpar legume proaspete si gustoase. Si sanatoase !!!
Io fiind din zona Banat-Ardeal, mancam mai mult supa. Sotul meu e din Calarasi, si era obisnuit cu borsul, si mie imi place borsul, doar ca ma arde la stomac. Prefer supa de casa, hranitoare, pe care mai nou si sotul meu o cere si e mult mai ushoara. Dupa ce trece si Saptamana Patimilor, am sa postez retete de Pasti pe care le gateam si la mama acasa, si nu numai. :D:D:D Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|