![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nimic nu e la intamplare. Nu vad care ar fi sensul acestui "spectacol". |
|
|||
|
|||
![]()
Dumitru stiu ca tu te afli intr-o stare de incertitudine .Cred ca ai mai multe argumente decat multi altii pt a crede in existenta lui Dumnezeu .Cunosc o persoana declarata ca ateu convins as spune chiar ca dadea cu barda -n Dumnezeu .Cineva la convins sa faca o vizita la locurile sfinte ,dupa vizitarea sf mormant la iesirea afara nu s-a putut abtine din plans pt mai multe minute . Ti-as dori tie si tuturor si ateilor sa aveti astffel de revelatii .Doamne ajuta si sarbatori fericite .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cineva crede ca ateii nu cred pentru ca asa vor? Nu. Ei nu cred pentru ca asa le spun dovezile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://vimeo.com/9543103 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu vreau sa stiu doar care dintre cele doua este adevarata. Dar daca nu vad lumina ... nici macar o luminita, cine e de vina? Eu? Nu cred. Iata ce zice Matei: "Nici nu aprind făclie și o pun sub obroc, ci în sfeșnic, și luminează tuturor celor din casă." (Mt. 5,15) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Romani 1, 20 "Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înțelegându-se din făpturi, adică veșnica Lui putere și dumnezeire, așa ca ei să fie fără cuvânt de apărare" Citat:
"Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, așa încât să vadă faptele voastre cele bune și să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri."
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cam asa? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 13:01:11 |
"Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 18:40:56 |
care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 21:03:39 |
|