![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In locul dv. as pune mina p-o carte. Stiti la ce data au fost scrise sulurile Qumran-ului? Citat:
Toate traducerile au fost "preparate" de toata lumea. Matei, Luca si Ioan s-au bagat in evanghelia lui Marcu, regele James s-a bagat in toti, scrierile istoricilor de acum 2000 de ani au fost falsificate si pentru a nu te lasa in intuneric, propum studierea Codex Sinaiticus-ului. Da-i bataie! Citat:
Foarte ghine. Poate ca papistasii nu se vor mai bate cu catolicii, aia cu ortidocsii, voi cu adventistii, toti cu mormonii si va fi vesel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, conform traducerii dumitale "corecte" cam cate dintre profetiile enumerate au fost implinite? M-ar interesa un numar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestinii asteapta a doua venire cu mare slava a Mantuitorului ca Imparat si Judecator, iar evreii care nu l-au primit pe Hristos, asteapta inca pe cel care le va aduce pace pe pamant si va invia pe cei merituosi. (!) Iata-le impietrirea inimii cu ochii indreptati spre cele pamantesti, caci nu mai pot nici macar sa priveasca cerul in infricosatoarea lor ratacire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa va ierte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca toti evreii care v-au invatat monoteismul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-ar interesa, chiar, si pe mine [?]. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci nu stiti? Puteti deduce asta studiind cu sinceritate Scripturile recunoscute de dvs.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul este ca stiu, insa e mai politicos, aici fiind un forum religios-ortodox, sa nu postez parerea mea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Steaua lui David - Scutul lui David | olaru stefan | Intrebari utilizatori | 6 | 20.02.2012 09:47:02 |
Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 16:28:21 |
|