Citat:
În prealabil postat de Xosroviduxt
nu va mai obositi :).E clar ca dumnea...ei(?) e un "troll".
|
in plus, corectiile fizice invioreaza, nu? Pai voi nu ati vazut la TV ca pentru o viata sanatoasa trebuie un minim de 30 de minute de miscare pe zi? Daca nu alergi, nu faci sala, plimbarea nu e chiar sport (trebuie ceva mai hardcore), atunci ce iti ramane? Ce noroc cu sotul tau ca se gandeste la toate, si la binele tau! Noroc cu el!
P.S. EU m-as marita cu o desfranata. Dar sa aiba multi bani.

Din nenorocire, daca ati citit cumva cartea lui Balzac, "O fiica a Evei", ati vedea cum sunt surprinse cu o mare profunzime gandirile si sentimentele femeii. In acea carte se spunea ca in situatia actula, un barbat este obligat sa isi aleaga o sotie care: ori a fost crescuta ca la manastire, ori stie toate dansurile, e un party animal, canta la pian, are nevoie de ultimele cochetarii etc etc. Asta a fost atunci. Parerea mea e ca aceasta situatia e intrucatva asemanatoare, dar putin depasita: in zilele astea un barbat are de ales din: ori panarame, ori imbecile. Sa gasesti o fata potrivita e foarte greu, si cand o gasesti, ... are prieten, situatia mea, de exemplu. Da, m-as marita cu o panarama. Pentru ca ar fi mult mai inteligenta si sensibila decat varianta b), ai putea sa vorbesti cu ea si sa o schimbi, si ar putea sa aiba si bani, asta ar fi misto. Cu bani faci orice, din pacate.